MAJA NIKOLIĆ - FAN FORUM
Maja Nikolic

2010

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Ići dole

2010

Počalji  Tina taj Čet Apr 08, 2010 7:27 pm


Ljubavni zemljotres

Vecernje novosti, 09. januar 2010.


Maja Nikolić o prelasku u „Grand“, svađama na „Farmi“, vereniku i njegovim zamerkama: Janu se dopalo kako smo Topalko i ja odglumili ljubavnike

POP pevačica Maja Nikolić je jedna od malobrojnih „farmerki“ koja je uspela da profitira od učešća u popularnom serijalu „Farma“. Osim nagrade od 10.000 evra i više nego pristojnog honorara, koji je dobijala za svaku nedelju provedenu na ružičastom imanju, Maji su učestali nastupi, a samim tim i zarada. Pre ulaska na farmu dobijala je 200 evra po „tezgi“, a sada se njen honorar povećao za nekoliko hiljada. Ono što je, međutim, najviše raduje je saradnja sa „Grand produkcijom“, za koju će uskoro izdati album.
- Biće mi velika čast da sarađujem sa „Grandom“, jer mislim da je Saša Popović najbolji u šou-biznisu na ovim prostorima i u njegovom jatu ne bih morala da brinem za svoju karijeru. To, naravno, ne znači da ću preći u folkerke, osim što ću snimiti duet sa živim legendama Tozovcem i Luisom. Volela bih da udružim glas i sa Topalkom, o čemu smo razgovarali na farmi, ali to ne zavisi od nas. On divno peva i mislim da bi naš duet bio apsolutni hit - kaže Maja.
* Mislite li da u „Grandu“ možete da promovišete muzički pravac Nine Badrić, čijim pesmama ste oduševljeni i kakve ste poželeli da snimite za sledeći album?
- Volim Ninine pesme, ali ne planiram da je kopiram. Nas dve nemamo dodirnih tačaka, jer pevamo potpuno različitu vrstu muzike. U mojim pop pesmama ima primesa etna, što je normalna stvar, s obzirom na to da živimo u Srbiji. Mislim da nema ništa čudno u tome što ću ih izdati u „Grandu“, jer gotovo 80 odsto melodija ove produkcije je pop. Novi album biće odličan, sa mnogo kvalitetnih i komercijalnih pesama.

* Ispostavilo se da ste moralni pobednik rijalitija „Farma“. Interesanto je da su vam se posle svake svađe izvinjavali upravo oni koji su vas vređali i smatrali lošom osobom...
- Mislim da je u tome moja pobeda. Bila sam ono što jesam. Nisam se folirala i zato sam dogurala do završnice. Nikada nisam stvarala konflikte, već sam se branila. Napadali su me i vređali iz samo njima znanih razloga, ali nisam mogla da ostanem imuna na njihove otrovne strelice. Morala sam da im odgovorim. Trebalo je izdržati prozivke i uvrede, ali ispostavilo se da sam zahvaljujući njima izašla snažnija. Gospod mi je pomogao da sačuvam zdrav razum. Svima sam oprostila, jer je veličina čoveka u praštanju. Ne vredi biti zlopamtilo.

* Da li su bili iskreni kada su vam se izvinili ili su to učinili jer su se uplašili da ćete ih tužiti za klevete?
- Izneto je mnogo ružnih reči na moj račun, ali neću presavijati tabak. Sale je rekao mnogo neistina, koje su do njega dolazile zlim kanalima, ali oprostila sam mu jer mi se izvinio. On je impulsivan poput mene i ume u afektu da kaže ono što ne misli. Svi su oni, ipak, dobri ljudi, tako da sve loše što nam se izdešavalo pripisujem izolacionom paklu u kojem smo se našli. Ostali smo u dobrim odnosima.

* Glavna tema na farmi bila je vaša udaja za dečka Jana Nikolasa Štajnplica, nemačkog advokata, koji je navodno helikopterom trebalo da sleti na ružičasto imanje...
- Jan je imao veliku želju da me zaprosi na farmi, čak je organizovao svoj dolazak helikopterom, dobivši dozvolu i od grada. Njemu to bar nije problem. Milica Mitrović i organizatori šoua bili su oduševljeni njegovom idejom, ali neki farmeri su bili protiv toga. Pošto su po licenci farmeri vlasnici imanja tokom snimanja šoua, organizatori su nam priredili sastanak na kojem su neki rekli da to ne dolazi u obzir, tako da po tom pitanju ništa nije moglo da se uradi. Ali, važno je to da se veridba dogodila posle šoua.

* Hoće li vas uskoro odvesti matičaru?
- Prsten sija na ruci, a venčanje ćemo upriličiti kada nam se za to ukaže prilika. Ne žurimo. Važno nam je da se volimo, a papirologija može da sačeka. Biće i svadbe. Mnogo sam srećna pored Jana, koji svakog dana čini divne stvari zbog kojih se osećam kao princeza. Zreo je i stabilan muškarac, tačno zna šta želi u životu, a takvi su me oduvek privlačili. Pored njega se osećam maženo i paženo, jer mi non-stop ugađa, a nedavno mi je priredio veliko iznenađenje poklonivši mi predivnu kuću. Sređujemo je po našem ukusu, tako da uskoro očekujem da ćemo se useliti u nju.

* Kako je reagovao na vaše i Topalkove strastvene scene iz telenovele „Između ljubavi i mržnje“? Da li je ljubomoran?
- Jao, bio je oduševljen! Mnogo mu se dopalo kako smo odglumili ljubavnike, ali imao je jednu zamerku. Zasmetalo mu je što se stvarno nisam ljubila sa Topalkom. Rekao mi je da je sa nestrpljenjem iščekivao naš poljubac, te da je samo to falilo da bi naše scene izgledale savršeno. Nije nimalo ljubomoran, a nema ni razloga za to. Verna sam u ljubavi. Kada volim, predajem se sto odsto, bez rezerve i granica. Iako sam na ljubavnom planu pretrpela velike žrtve i patnje, zbog voljene osobe mogla bih da učinim bilo šta. Kada se zaljubim - nastaje zemljotres. Priznajem da sam nekada bila mnogo ljubomorna, ali sada sam zrelija i tačno znam da je ono što je moje - samo moje.

ODBILA “VELIKOG BRATA“
* DA li biste ponovo ušli na farmu?
- Nema šanse. Farma je fenomenalno iskustvo, ali ne bih ga ponavljala. Odbila sam i ponudu da učestvujem u jednom velikom rijaliti šouu, koji uskoro počinje da se emituje, iako su mi po nedelji nudili trostruko veći honorar.

GLUMA
* POKAZALI ste da imate dara za glumu. Jeste li razmišljali da se jednoga dana oprobate kao glumica?
- Mnogo mi se dopala gluma, tako da, reditelji, javite se (smeh). Rado bih igrala u pravoj seriji ili u filmu. Inače, mnogi ne znaju da sam učestvovala u snimanju nekoliko domaćih filmova, a u jednom sam čak imala manju ulogu. Reč je o ostvarenju Stojana Stojčića „Ostrvo galebova“, u kojem je pokojni Filip Nikolić igrao glavnu mušku ulogu, ali film nije nikada prikazan.Reagujem samo kad me ujedu za srce


Revija D, 13-01-2010 - broj 394Žao mi je zbog nekih ružnih riječi, ali čini mi se da sam ih ja najmanje govorila, osim kad bi me neko ujeo za srce ili povrijedio, kaže Maja

Iako nije pobijedila na ''Farmi'', Maja Nikolić kaže da je iz najgledanijeg rijaliti šou programa izašla kao nacionalna zvijezda, jer je bila žrtva mnogih ukućana. Ružne riječi je, kako tvrdi, izgovarala samo kad bi je neko ''ujeo za srce''.

Da li si zadovoljna kako si se pokazala na ''Farmi''?
-Da, zadovoljna sam svojim učešćem, a posebno mi je drago što sam na ''Farmi'' shvatila koliko sam zapravo jaka. U početku sam željela da izađem, jer je u kući bilo mnogo negativne energije... Po prirodi nijesam svađalica, ali kad sam shvatila da mi izlaska nema, jer me publika voli, stegla sam zube i nijesam mogla da dozvolim da me gaze. U svakom slučaju sam zadovoljna, zato što sam se dobro držala... Žao mi je zbog nekih ružnih riječi, ali čini mi se da sam ih ja najmanje govorila, osim kad bi me neko ujeo za srce ili povrijedio.

Po mišljenju mnogih učesnika, na ''Farmu'' si ušla s taktikom da provociraš ukućane i tako kupuješ glasove publike. Da li je to tačno?
-To nije tačno, nijesam mala nikakvu taktiku. Bila sam jedina koja je željela da izađe s ''Farme'', još druge nedjelje. Sama sam triput tražila da budem sluga, molila ljude da ne glasaju za mene, već za moje protivnike u duelu, a opet nijesam izašla. Prema tome, neko ko triput sam traži da bude sluga ne može da ima taktiku.

Budući da si doživjela veliko poniženje i uvrede od nekih ukućana, zašto nijesi svojevoljnovo napustila rijaliti šou?
-Zato što sam potpisala ugovor u kom piše da moram da platim penale ako svojevoljno napustim ''Farmu''... A penali su bili deset puta veći nego što je honorar. Ja nemam para za bacanje.

Marina Perezić je po izlasku sa ''Farme'' izjavila da si na estradi poznata samo po oralnom seksu?
-Zaista se ne bih prisjećala tih ružnih stvari... U jednoj novogodišnjoj emisiji, gdje smo zajedno gostovale, javno je rekla da ona to nikad nije izjavila i da su novinari tu izjavu izmislili, tako da joj vjerujem.

Iako te je Saša Jovanović gađao sveskom i uputio ti niz uvreda, ipak si ga pozvala na ručak. Zašto?
-Zato što mi se Sale javno izvinio za te svoje postupke... Inače, uskoro ćemo se zajedno pojaviti u emisiji ''U tuđoj koži'', jer sam ja tražila da on bude moj partner.

Da li se čuješ sa Topalkom?
-Sa njim se najviše čujem... Kad je on dobio nagradu, kao da sam je ja dobila, jer mi je Topalko drag, mnogo je pošten i zaslužio je taj novac.

Na šta si potrošila deset hiljada eura?
-Novac još nijesam dobila, tako da tek treba da ga potrošim.

Priča oko tvog vjerenika Jana nešto se mnogo iskomplikovala?
-Drugi su željeli da predstave da tu nešto nije u redu. Moj, sada već vjerenik Jan, želio je da dođe na ''Farmu'' helikopterom i da me zaprosi. Međutim, to Viktorija, Marina i Cakana nijesu dozvolile, jer bi to, po njihovom mišljenju, značilo da me organizatori favorizuju. Inače, Jan je dobio dozvolu od grada za dvadeset sedam nadlijetanja nad ''Farmom'' i za slijetanje i taj papir imam kao potvrdu. Milica Mitrović, vlasnica TV ''Pink'', bila je oduševljena i pokušavali su da nađu kompromisno rešenje i da se dogovore s ukućanima, međutim, oni su bili protiv.

Šta su ti rekli djeca i prijatelji kad si izašla sa ''Farme''?
-Mlađi sin Lazar me nije gledao, jer je još mali, a mnogo sam mu i nedostajala... Stariji sin, Novak, ima dvanaest godina i stalno je pratio dešavanja u kući i bio oduševljen mamom. Čitavo njegovo odjeljenje je navijalo za mene... U Beogradu svi izlaze iz automobila da se slikaju sa mnom, prosto sam ispala nacionalna zvijezda, vjerovatno zbog toga što sam bila žrtva ''Farme''.

Ukrali su Janovu ideju

Je li tačno da ti je vjerenik u Beogradu kupio vilu vrijednu pet miliona eura?
-Da, tačno je, u toj vili ćemo živjeti moj suprug, ja i djeca.
Kada će svadba?
-Nijesmo još dogovorili datum. Jan je čovjek koji me uvijek iznenađuje i poklonima i gestovima, tako da se kod njega ništa ne zna. Zahvaljujući ''Farmi'', voli me još više, upoznao me je bolje. Međutim, smeta mi što su ukrali Janovu ideju i helikopter poslali po Niggora i Topalka.

Ostajem u pop vodama

Da li je tačno da ćeš objaviti narodnjački album?
-Ne, to nije tačno, izdajem pop album i ostajem pop pjevačica.
Zbog čega si onda izjavila ''moja sudbina je u rukama Saše Popovića''?
-To je istina, uskoro snimam album i najviše bih voljela da ga izdam za ''Grand produkciju'', a to isključivo zavisi od Saše.


ЕСТРАДА: ЖЕНА ОД АКЦИЈЕ - МАЈА НИКОЛИЋ

Плачем само због деце

Broj 2662, 21. 1. 2010.

„Из оба брака сам изашла без алиментације и крова над главом, сама сам се одрекла свега. Пошто сам се два пута опекла, не могу да кажем да сто посто верујем мушкарцима, а време ће показати да ли ме чека трећа срећа”

Авантуристички дух и радозналост су је одвели пред врата прве српске телевизијске „Фарме“. Планирала је да тамо остане три недеље, али судбина и гледаоци су хтели да се нађе међу финалистима и тек после деведесет четири дана загрли синове, тринаестогодишњег Новака и трогодишњег Лазара. Атрактивна Нишлијка, тридесетпетогодишња певачица Маја Николић каже да се после свега осећа као морални победник најпопуларнијег „ријалити програма“ и додаје да је стоички поднела „голготу“ коју су јој приређивали укућани са којима је живела, радила и свађала се пуна три месеца.

- Много су ми недостајала деца, моји пријатељи, кревет, интима са драгом особом. Била сам окружена људима које никада не бих изабрала за своје пријатеље, а једино ми је пријало друштво Дајане, Оље Црногорац, Пилета, Ђуре и Топалка. Јако сам осетљива, али, као Ован у хороскопу, не дозвољавам да то други виде. Била сам свесна камера које су стално биле око нас и нисам дозволила да се други наслађују мојим сузама. Они који немају духовност у себи то не разумеју. На „Фарми“ сам постила средом и петком и цео божићни пост и имала сам у већини ситуација савршену самоконтролу. Признајем да је било ситуација у којима нисам успевала у потпуности да се суздржим од ружних речи. Неко време сам трпела увреде и понижења. Кукавице ћуте, а ја нисам таква и једноставно сам морала да се браним и не дам на себе.

Новак и Лазар највећа срећа

И док је Викторија звоцала због тога што је Маја била дотерана од јутра до мрака а посебно ју је иритирала шминка и црвени кармин сићушне Маје, Цакану, Сашу и друштво је нервирало то што популарна певачица, док хода по кући, лупка штиклицама.


Са Топалком у „Фарми”


- Реаговали су као да се само због њих шминкам и носим високе потпетице, а ја сам таква одувек, и ван „Фарме“. Дотерана одлазим и у школу, вртић, у играоницу. Жена сам тренутка, али ми је често полазило за руком да избројим у себи до десет и идем даље. Укућани на Фарми су на многе начине покушавали да ме понизе, али после свега сам доживела да ме људи на улици поздрављају као националну звезду и нису ми се обратили ниједним лошим коментаром.

Одмах након изласка са „Фарме“ Маја се вратила свакодневним пословима. Растрзана између обавеза које јој је донела огромна популарност и улоге маме, успева да направи савршени баланс и добро се организује. Тринаестогодишњи син Новак, кога је добила у првом браку са музичарем Мирком Шћепановићем, живи са Мајином мајком у Нишу где иде у основну школу, док је трогодишњи Лазар у Београду и о њему подједнако воде рачуна Маја и њен бивши супруг, музичар и бизнисмен Вук Кандић. Популарна певачица каже да су је погађали коментари којим су је „чашћавали“ фармери и себи дозвољавали да је карактеришу као неодговорну мајку.

- Све што је везано за децу може да ме сломи и расплаче, друге ствари никако не могу да ме толико избаце из колосека. Вук и ја имамо подељено старатељство када је реч о Лазару и млађе дете је са мном четири дана у недељи. Ја сам срећно разведена жена, а развод са Вуком је уследио због наших непремостивих разлика у карактеру. Недељна јутра са синовима обавезно проводим на литургији. Ја сам једна сасвим обична мама која се труди да сваки слободни тренутак посвети деци. Уживамо заједно у игри, парковима, биоскопу, у играоници. Не мислим да моја деца треба да се осећају другачије у односу на ону која живе с оба родитеља, али сам сигурна да им треба дупло више пажње, љубави и нежности него другој. То им пружамо и ја, бака, њихови очеви. Мој Новак сам одлучује о томе када ће посетити свог оца који живи у Црној Гори и кад год пожели да иде тамо, испратим га на авион.

Овај шармантни тинејџер не воли много да прича о мамином учешћу у „Фарми“. Веома га је погодило све лоше што је она доживела од осталих укућана и како не би рекао прегршт ружних речи одлучио је да ћути на ту тему. Бар јавно.

- Када сам се по изласку са Фарме видела са Новаком дуго смо се грлили и љубили. Неописиво смо недостајали једно другом. Рекао ми је да је цео његов разред навијао за мене а знам и да је тако било и када је реч о целој „јужној прузи“. Ујутро сам отишла у вртић по Лазара и тамо сам се расплакала кад сам га угледала. Било ми је тешко што сам на дан његовог трећег рођендана била на Фарми уместо са њим. Њих двојица су центар мог света и само због њих могу сузу да пустим. Моја мама је особа у коју имам највише поверења и њена помоћ и подршка ми много значи. Када смо се виделе после Фарме само ми је рекла да сада, после овога што сам прошла, могу да издржим све.


Са тринаестогодишњим сином Новаком


Браво комшинице, најбоља си!

Лепо изненађење Маји су приредиле и њене комшије. По доласку у стан након тромесечног боравка на фарми, на вратима лифта сачекала је цедуља коју и данас чува: „Браво, комшинице! Била си најбоља, гласали смо за тебе. Воле те твоје комшије.“

- После ове авантуре на Фарми знам да сам психички и духовно ојачала, опростила сам свима без трунке мржње у срцу. Са Цаканом сам чак снимила и дуетску песму коју смо отпевале у „Гранд-шоуу“ „Циганка сам мала“. Десет пута сам јача него пре.

О љубавној причи између Маје и немачког адвоката Јана испричано је пуно тога. Познају се двадесетак година, али су у љубавној вези од када се Маја развела, априла прошле године. Недавно су се верили, а Јан је, гледајући своју драгу како се лавовски бори на Фарми, у једном тренутку пожелео је да хеликоптером слети на имање у Лисовићима и одведе је у неко лепше окружење. Прича се да је тада планирао да је запроси али и то да се „кухињски клан“ побунио и упропастио просидбу.

- Наша љубавна прича је после свега тога, јача него икад пре и он ме сада воли још више. Цакана, Викторија, Марина и још неколико фармера су се побунили када су чули да Јан планира да дође и запроси ме јер бих у том случају била фаворизована и сигурно бих победила. Желео је и да ме спасе од вређања, гађања свеском, сечења штикли и свега ружног што су ми тамо радили. Недељама радио на том плану, добио је све потребне потврде за надлетање и слетање, али, ипак, није успео да реализује своју замисао. Да се то десило пристала бих да се удам за њега. Ми смо верени, и лепо нам је овако. Забављамо се на релацији Београд - Берлин - Монтекарло где такође има стан. Недавно је купио кућу у Београду за нас двоје и нису тачни написи да је мени купио некретнину.


Маја са Новаком пре пет година


Јан је паметнији од мене

Јан од почетка везе изненађује своју лепшу половину. Тако јој је једном приликом уприличио незаборавно рођенданско славље у Берлину на које је позвао педесетак својих пријатеља. Маја му се већ следеће године реванширала купивши му скупоцен Шопардов сат са брилијантима.

- Јан ми је привржен и савршено разуме мој посао и моје амбиције. Не спутава ме ни у чему, напротив. Широких је погледа, космополита. Два пута нисам имала среће у браку, а живот ме је много пута демантовао па не бих се више „заклињала“ и да ћу се удавати и да нећу то да урадим. Једино је сигурно то да емоцијама идем кроз живот и да оног са којим сам у вези волим свим срцем. Новак је упознао Јана и допао му се. Док сам била на Фарми три пута је одлазио у Ниш да види треба ли нешто мом сину и мајци и то су дивни гестови. Паметнији је и успешнији од мене. Не гледам превише у будућност, живим за данас. Јан има своју децу, тако да о потомству и нашој заједничкој деци и не разговарамо.

Јан је имућан, утицајан и моћан, а многи ће сигурно помислити како Маји, између осталог, импонују и те особине њеног вереника.

- Одувек тежим томе да будем своја и не зависим ни од кога. Ето, у његовој кући сам у Београду једино када је Јан ту, а након његовог одласка враћам се у свој стан. Из оба брака сам изашла без алиментације и крова над главом, сама сам се одрекла свега. То само говори о мом односу према мушкарцима у том контексту. Пошто сам се два пута опекла у браку, не могу да кажем да сто посто верујем мушкарцима, а време ће показати да ли ме чека „трећа срећа“.

Бранка ГАЈИЋ
Снимио Жељко СИНОБАД

Nisam materijalista!
27. 01. 2010. | Vesti online


Maja Nikolić (35) koja planira da se ove godine uda za nemačkog advokata Jana Nikolasa Štajplica, tvrdi da je nikada nije zanimao materijalni status muškaraca s kojima je bila u vezi ili braku.

Oduvek težim da budem samo svoja i da ne zavisim ni od koga: Maja Nikolić


"Iako je Jan nedavno kupio luksuznu kuću u Beogradu, u njoj boravim samo kada je on tu, a nakon njegovog odlaska vraćam se u svoj stan. Iz oba braka sam izašla bez alimentacije i krova nad glavom, sama sam se odrekla svega. To govori o mom odnosu prema muškarcima i njihovim parama", iskrena je Maja.
Sinovi centar svetaMajin stariji sin Novak (13) zbog škole boravi u Nišu kod njene mame, dok o trogodišnjem Lazaru brine zajednički sa bivšim suprugom Vukom Kandićem. Maja priznaje da je pogađaju priče kako je neodgovorna majka, ali se trudi da to ne pokaže. Njeni sinovi znaju da su njen centar sveta i to je jedino važno.

Ona ističe da se već dva puta "opekla", da više ne veruje sto posto muškarcima, a vreme će pokazati da li je čeka "treća sreća".


"Jača sam nego što izgledam i jedino što može da me slomi i rasplače su stvari vezane za moju decu. Ja sam srećno razvedena žena koja se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa decom."


"Ne smatram da moji sinovi treba da se osećaju drugačije zato što su deca razvedenih roditelja, ali sam sigurna da im treba duplo više pažnje, nežnosti i ljubavi nego drugoj deci, pa se trudim da im to i pružim."Robijala u nemačkom zatvoru

21. 02. 2010. Vesti online
Maja Nikolić, koju često zovu i ratoborna Nišlijka, već dugi niz godina uživa ugled jednog od najkvalitetnijih ženskih vokala na srpskoj estradi. Prvi javni nastup imala je sa sedam godina na festivalu u Nišu "Majska pesma", a na estradi opstaje od 90-ih. Učešćem na mnogobrojnih domaćim i internacionalnim festivalima do sada je osvojila više od 20 prvih nagrada.Sa sinom Novakom, roditeljima i bratom

- Sećam se svega. Sećam se svakog svog festivala i svakog nastupa. Bilo je lepo iskustvo, dobili smo prvu nagradu "Majska pesma" moj brat Marko i ja. Ma ceo život je vezan za muziku. Mama i tata odlično pevaju, iako se profesionalno bave drugim stvarima, a zahvaljujući muzici su se i upoznali. Tata je imao ansambl, mama je imala svoj orkestar, tata je pevao zabavnu muziku, mama izvornu.
Kad je Maja imala 15 godina sa bratom je osnovala grupu "Mar - Maja" i zajedno su nastupali.
- Ja sam pisala pesme, a Marko komponovao. Pevali smo sve pesme koje su tada bile aktuelne, od narodnih do zabavnih. Kad je napunio 13 godina Marko je otišao u Beč na dalje školovanje, a ja sam počela solističku karijeru - priča Maja.Pesma bez vize

Od muzike je veoma mlada zaradila i prvi honorar.


DRUGI BRAK: Sa Vukom Kandićem
- Počela sam da zarađujem sa 13 godina pevajući u kafiću i jednoj piceriji. Pevala sam džez, soul, evergrin. Pevala sam i tada, ali i sada sve vrste muzike. Moja estradna mama Maja Odžaklijevska me je naučila da je dobar pevač jedino onaj koji može da otpeva sve vrste muzike. Na jednom koncertu sam joj prišla u garderobi i rekla joj da bih volela da pevam kao ona. Rekla mi je da otpevam nešto, što sam i učinila. Ona se oduševila i dala mi broj telefona da joj se javim kad dođem u Beograd. Od tada sam paralelno završavala školu i dolazila u Beograd. Spavala sam kod Maje i ona me je uputila u prve korake na estradi. Upoznala me sa značajnim ljudima u RTS-u, pre svih s Vladimirom Grajićem Grajom, koji je autor brojnih mojih hitova - priseća se Maja.


Bila je treći razred srednje škole, kada ju je menadžer poslao u Nemačku da peva, i to bez vize!


- Šta sam ja znala kako to sve ide i tamo me uhapse i odvedu u zatvor. U ono vreme nije bilo letova da te vrate nazad u zemlju tek-tako. Nisu znali šta će sa mnom i strpali su me u ženski zatvor. Bila sam tamo dva dana, a nakon toga sam iz nekog razloga počela da jedem samo čokoladu. Šest meseci ništa drugo nisam jela i onda su me roditelji poslali psihologu - smeje se pevačica.
Maja je uvek bila svojeglava i , kaže, veoma hrabra i odlučna.


- Sećam se da sam pobegla od kuće. Imala sam 19 godina i zabavljala sam se dečkom koji je živeo u Bremenu. Nismo se videli tri meseca i ja sam odlučila da pobegnem, jer mi roditelji ne bi dozvolili da odem. Imala sam tada novca, jer sam radila tri posla, u dragstoru, kafiću, a vikendom sam pevala u jednom klubu. Zarađivala sam 400 maraka i to mi je bilo dovoljno da platim kartu do Frankfurta. Bila sam dovoljno hrabra da od Frankfurta do Bremena idem autostopom. Ostala sam u Bremenu 10 dana. Tatu sam slagala da sam na šahovskom turniru u Kragujevcu. U početku je poverovao, ali su mu bili sumnjivi moji pozivi iz inostranstva. Angažovao je sve da me vrate. Dočekao me je na granici i rekao da sam tatin sin.


Trudnica ruši zidove


Maja je imala priliku i ranije da snimi album, ali je zbog rata to propalo.Na jednom od nastupa

- Još 1989. godine dobila sam ponudu da izdam album za zagrebački "Jugoton". Dala sam avans od 20.000 nemačkih maraka. Međutim, počeo je rat i sve je propalo, i album i pare.
Jednu od najpoznatijih srpskih pop pevačica proslavili su festivali na kojima je osvajala uglavnom prve nagrade.


- Moj nastup na Budvanskom festivalu 1996. godine bio je korak dalje za moju karijeru, a prvu ploču sam snimila dve godine ranije. Od prve ploče se promenilo to što sam imala više nastupa i ljudi su me više tražili. Zahvaljujući mom glasu koji je božji dar obišla sam ceo svet i upoznala mnogo ljudi.


Maja kaže da je njena internacionalna karijera propala zbog toga što je postala majka. Iza nje su dva neuspešna braka, prvi sa crnogorskim muzičarem Mirkom Šćepanovićem. Imala je 21 godinu kad je ostala u drugom stanju sa sinom Novakom i celu trudnoću provela u Sidneju.


- Drugi put sam, nažalost, sama provela celu trudnoću, jer je moj drugi suprug Vuk Kandić zbog posla bio u Americi. Bila sam aktivna trudnica, ništa mi nije bilo teško, renovirala sam celu kuću, rušila zidove... Čak sam snimila i tri spota u toku
trudnoće, napravila promociju, imala nastupe pre nego što sam rodila Lazara. Temperamentna sam i zaista mi ništa nije bilo teško. Suprug je došao tri nedelje pred porođaj, tako da smo stigli da se venčamo u crkvi. Imala sam
najveću venčanicu na svetu, jer mi je bio ogroman stomak... Imam dva sina, a mogla sam da ih imam pet. Imala sam tri pobačaja. Međutim, i dalje radim i dalje se trudim da na evropskom ili svetskom tržištu postignem uspeh. Sin Novak je kod moje majke u Nišu zbog škole, a o Lazaru se Vuk i ja brinemo zajedno.


Roze avion


Temperamentna Maja Nikolić već mesecima unazad intrigira javnost svojom romansom sa nemačkim advokatom Janom Štajnplicom.

- Prvi put smo se sreli 1998. na proslavi Nove godine koju je organizovao crnogorski premijer Milo Đukanović, ali romansa je počela tek 10 godina kasnije. Videli smo se u beogradskom hotelu "Hajat", razmenili brojeve telefona i počeli da se dopisujemo SMS porukama. Ubrzo me je pozvao da dođem u restoran Keno, u Berlinu, i da tamo proslavim svoj rođendan. Verili smo se pre nego što sam ušla u Farmu, a tamo smo želeli da se venčamo. Od Skupštine Beograda dobili smo dozvolu da Jan sleti helikopterom, a to je hteo da uradi kako bi me izvukao sa imanja. Međutim, moje "koleginice" su se pobunile da ću ja tako doći u prvi plan, pa je sve propalo.


Maja kaže da ona i njen verenik sada žive na relaciji Palma de Majorka - Berlin - Beograd i čini mi se kao da smo u braku. Ipak, u Španiji mi je najlepše jer Jan tamo ima kuću i jahtu. Između ostalog i meni je poklonio jahtu na kojoj je ispisano Maja i Jan. Kako bih još češće dolazila kod njega, obećao mi je da će mi darovati i privatni avion u roze boji i sa deset mesta, na kojem će pisati moje ime.
Pevačica čeka da je Jan, ipak, iznenadi nekim originalnim venčanjem, jer je drugi brak sklopila čak četiri puta, između ostalog i u Las Vegasu i Dominikanskoj Republici, a u Beogradu je imala dva crkvena venčanja. U svakom slučaju, ni glasa, ni venčanica joj ne manjka.

[center]


Poslednji put izmenio Tina dana Čet Jul 15, 2010 7:56 pm, izmenio ukupno 10 puta
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Čet Apr 08, 2010 7:39 pm

Jača sam nego ikada

Stil magazin, Broj 155 28. februar 2010.Iako iza sebe ima dva braka, Maja kaže da nikada nije izgubila veru u ljubav, priznaje da su razvodi bili oslobađajuće iskustvo i otkriva da je njen verenik Jan savršen muškarac s kojim želi da provede ostatak života


Maja Nikolić ne čita novine i ne nervira se zbog onoga što drugi pričaju o njoj. Kako izgleda kada je neko uvredi, videli ste u direkt-nom prenosu mnogobrojnih svađa. Ipak, nakon svega, Maja kaže da je na Farmi sazrela i naučila da oprašta bez trunke mržnje.

Sa ove distance, da li ste zadovoljni vašim farmerskim iskustvom?

Ekspresno sam za tri meseca sazrela, međuljudski odnosi na Farmi su me oče-ličili, a u svakom slučaju sam bogatija za jedno veliko iskustvo.

Možete li reći da ste sada jači nego ikada?

Mislim da sam i pre Farme bila jaka, ali sada sam, svakako, jača.

Kajete li se zbog nečega što ste rekli ili eventualno uradili?

Kajem se zbog svih svađa jer mi nije prijalo da uče- stvujem u njima. Ipak, izolacija je uticala na sve nas i nije moglo drugačije. Nisam neko ko ćuti i dozvoljava da ga gaze i morala sam da se branim. Ipak, svi smo ostali prijatelji. Tamo sam, takođe, naučila i da opraštam, i to iskreno, iz srca, bez trunke mržnje. Tome sam i težila, jer se bavim i duhovnom stranom svoje ličnosti i mnogo mi je značilo i da u tom pogledu sazrem.

S kim se najviše viđate od farmera?

Redovno se čujem s Topalkom, videla sam se i sa Saletom, Cakana me je pre neki dan povezla kući, sa Sandrom sam bila na Kopaoniku dva dana, tako da se sa svima viđam.

Da li ste već potrošili novac od nagrade?

Deo toga ide u humanitarne svrhe, a pošto to nije veliki novac, nemam mnogo planova šta bih sa njim uradila.

Priča se da ćete uskoro postati deo Grand produkcije, otkud to?

Trenutno sam u pregovorima sa Grand produkcijom u kojoj imam sva otvorena vrata, i pevam na Grand festivalu, ali kako album još nije gotov, još uvek ništa ne znam. Svim srcem bih volela da novi CD izdam za njih, ali mnogo zavisi i od toga da li će album biti pop ili možda sa nekim etno motivima. Videćemo šta će Sale Popović odlučiti.

Kada ćete publiku obradovati novim albumom?

Otprilike do kraja aprila, a ovih dana ću izbaciti dve nove pesme.

Planirate li neki duet s Topalkom ili nekim od farmera?

Nas dvoje još uvek nismo pronašli pesmu, ali se ipak za sve pita Sale Popović.

Da li ste nekada poželeli da se bavite nekim drugim poslom?

Nikada se nisam pokajala što sam uplovila u pevačke vode, jer ja ne znam ništa drugo da radim. Muzika je moja velika ljubav i deo mog života još od ranog detinjstva. Volim jezike i ako bih se ikada nečim drugim bavila, svakako bi bilo nešto vezano za to. Sport mi je takođe veliki hobi, ali muzika mi najviše leži na srcu.

Koji je vaš recept za uspeh?

Nemam recept. Verujem u Gospoda, ne pravim planove i proračune za budućnost, moja maksima u životu je: „Sav život svoj Hristu bogu predajem", što znači da živim za sadašnji trenutak i današnji dan. Ne postoji badava izreka: „Pravi planove da ti se bog smeje", prema tome, ni-
šta ne planiram i prepuštam da me Gospod vodi kroz život.

Šta vam vaši najbliži zameraju? A šta vi sebi zamerate?

Najviše bih volela da naučim da ćutim, što sam sa Topalkom i vežbala na Farmi. Iako to nama ženama nije svojstveno, radim na tome i trudiću se da to promenim. Ono što mi drugi zameraju jeste to što ne umem da budem diplomata i što sam iskrena. Mislim da je to i mana i vrlina, jer je danas skupa osobina biti iskren.

Koja vam je bliža od ove dve izreke: „Otrov se čuva u malim bočicama" ili „Dijamant je mali, ali dragocen"?

Svakako ova druga. (smeh)

Šta mislite, zašto su žene u Srbiji ljubomorne jedna na drugu?

Uglavnom kada su nezadovoljne sobom i svojim životom, kada nisu uspešne i sigurne i sebe. Zaista nisam ni na koga ljubomorna, sve moje drugarice su prelepe, visoke i dugonoge, uvek sam se družila s lepim ženama. Nikada nisam bila ljubomorna ni na žensku lepotu ni na žene koje bolje pevaju od mene. Najveći ženski kompleks je nezadovoljstvo, na bilo kom polju života. Iz toga proističu i svi problemi.

Nedavno ste dobili čak tri automobila na korišćenje i dva na poklon od dve agencije, a imate i telohranitelje. Zašto, ne osećate se bezbedno?

Od dve firme sam dobila na poklon i za korišćenje automobile kojima idem na nastupe. Kada idem na nastupe, imam jednog vozača i čoveka koji brine o mojoj bezbednosti. I pre Farme sam imala ljude koji su sa mnom išli na nastupe, nikada nisam išla sama. Moj momak ima telohranitelje, pa kada je on tu, oni su sa nama.

Vaš život je uvek bio interesantan medijima, a poseb-no žutoj štampi. Uz vas su obično išli epiteti „intrigant-na" i „skandalozna". Koliko vam je to smetalo u životu, a koliko u karijeri?

Uopšte ne kupujem novine, prijatelji mi javljaju kad nešto izađe. Čak i ne gledam sebe kada gostujem u nekim emisijama, ja sam zvezda 20 godina, mene to više stvarno ne zanima. Ne postoji ništa novo što bi moglo da mi se desi na estradi, imam 24 prve nagrade, Oskare i sva moguća priznanja. I to prve nagrade ne samo na srpskim i jugoslovenskim festivalima već po celoj Evropi. Ne postoji ništa što bi mene moglo da fascinira i da mi se desi što mi se još nije desilo.

Koji period svog života smatrate najlepšim?

Period kada sam rodila Novaka i Lazara.

Šta su vam oni rekli kada ste izašli sa Farme?

Nole se radovao kada me je video i sve vreme je navijao za mene, a Lazaru sam mnogo nedostajala. Ponosni su na mene, ali ne mogu da prežalim što sam bila odvojena od njih tri meseca, posebno što nisam proslavila Lazarev treći rođendan.

Šta vam je najvažnije u životu?

Da imam prave prijatelje i osobu koja me iskreno voli.

Iza vas su dva braka, koliko se ženi posle razvoda poljulja samopouzdanje?

Posle razvoda mi se nije poljuljalo samopouzdanje jer sam jaka žena, kroz oba razvoda sam prošla, i znam da ne bih mogla drugačije, ponovo bih uradila isto i ne kajem se. I to je deo mog sazrevanja, moje ličnosti, mog temperamenta i mog života.

Da li su razvodi bili oslobađajuće ili traumatično iskustvo?

Oslobađajuće iskustvo. Tokom brakova sam bila razočarana u osobe s kojima sam bila, tako da nisam ni imala šta da prebolim.

Verujete li da je treća sreća, hoće li treći brak biti i poslednji?

Verujem u to i mislim da hoće.

Šta biste sve učinili zbog ljubavi?

Spremna sam apsolutno sve da učinim zbog ljubavi. Nema granice.

Vodi li put do muškog srca preko stomaka, da li ste u kuhinji prava domaćica, umete li da spremate niške specijalitete?

Moj dragi i ja obično jedemo po restoranima, kod kuće samo prespavamo. Znam da kuvam i radim to kada treba, ali nemamo vremena jer nas dvoje živimo suviše burno.

Čime vas je Jan osvojio, čime je izazvao taj sjaj u va-
šim očima?


Volim to što je iskren, vrlo je stabilan i nije posesivan i ljubomoran. Jan je ostvaren u svom poslu, zna šta hoće u životu i jak je muškarac. Meni je najbitnije da je muškarac jači i pametniji od mene.

Postoji li ipak nešto što vas kod njega naljuti?

Apsolutno ne postoji. Mi se nijednom nismo posvađali za dve godine koliko smo zajedno.

Kad planirate svadbu i kako je zamišljate?

Ne planiram ništa, sve prepuštam njemu. Nismo se ništa dogovorili, čak i ne pričamo o svadbi, ne znam kada će se desiti, jer nismo opterećeni time. Živimo današnji trenutak i uživamo.

Jeste li upoznali sinove s vašim izabranikom?

Lazar i Novak su upoznali Jana i vole ga i poštuju, što je meni najbitnije. Jer, da ga oni ne vole, ne bih ga ni ja volela. I ja sam upoznala Janovu decu, koja su me odlično prihvatila.

Da li biste voleli da po treći put postanete majka?

To u svakom slučaju!

U jednom tabloidu nedavno je izašao tekst Sve Majine laži u kom se, između ostalog, navodi da ste u javnost plasirali suprotne informacije o vašem vereniku, a čak je objavljeno i da u nemačkoj advokatskoj komori nije registrovan nijedan pravnik pod prezimenom Štajnplic. Koji je vaš komentar na to i šta je zapravo istina?

Nemam pojma, prvi put čujem za to, jer ne čitam novine. Ali, ne smeta mi, bitno je da stave veliku sliku i to je meni najbolja reklama. Živim život za sebe i svoje sinove i zaista me ne interesuje šta ljudi pričaju o meni niti šta pišu. Jan bi mogao i da ih tuži, jer je to velika laž, ne mogu da izmišljaju takve stvari. On je advokat i biznismen jer je veoma bogat i ulaže novac. Nisam ja njega izmislila, čovek postoji.

Možete li da kažete da ste srećna žena?

Sto posto mogu za sebe da kažem da sam srećna žena.Ložila bih se na sebe da sam muško

7.3.2010. Kurir
Šta misliš...
... zaslužuju li poslanici crveni tepih ispred Skupštine?
- Neki možda i zaslužuju, ali budući da sam celo godišnje doba provela u jednoj vrsti zatvora, nisam bila u prilici da pratim našu političku scenu, pa samim tim ne mogu da odgovorim na ovo pitanje. Mislim da ne zaslužuju ipak...

Šta misliš...
... ko je u pravu - Seka ili Karleuša?
- Taj medijski rat počeo je dok sam ja bila na „Farmi“, tako da ne znam i ne mogu da komentarišem. Ja ne pratim našu estradnu scenu niti slušam domaću muziku. Njih dve podjednako poštujem jer dugo traju i jake su žene. Na svojim nastupima više pevam Sekine pesme, ali mislim da su, generalno, obe velike zvezde.

Šta misliš...
... da li tange utiču na zdravlje?
- Ja moram i zbog nastupa i zbog emisija da nosim mini suknje, pa samim tim i tange, ali ih privatno izbegavam, naročito kad nosim pantalone ili farmerke. Smatram da tange nisu nešto što baš prija ženama. Meni je mnogo lepše i prijatnije u lepom „perlinom“ vešu koji umesto kanapa na gaćicama ima lep deo za guzu.

Šta misliš...
... kako to radi idealan ljubavnik?
- Idealan ljubavnik je svaki muškarac koji odgovara na impuls žene koja ga voli, koji odgovara na njenu strast i koji prati njene želje i zahteve, ne samo u toku vođenja ljubavi nego i u životu.

Šta misliš...
... ko je ljubavnik „broj 1“ u Srbiji?
- Pokojni Đinđić je na mene ostavljao utisak dobrog ljubavnika. Bio je džentlmen sa manirima i ostvaren u svim segmentima života, pa pretpostavljam da je svojoj ženi bio dobar ljubavnik. Imao je nešto što ovi drugi nemaju.

Šta misliš...
... kad bi bila muško, šta bi prvo uradila?
- Bila bih potpuno iznenađena i tražila bih svoje grudi, svoju guzu i verovatno bih sedela na šolji dok bih vršila nuždu. Ne bih mogla da se zamislim u ulozi muškarca i ne bih to volela zato što smatram da smo mi žene lepši pol i da smo privilegovane u životu zbog toga.

Šta misliš...
... kad bi bila muškarac, da li bi se ložila na Maju Nikolić?
- Da, zbog stava i zbog karaktera.


Maja kupila stan

HELLO! 15.3.2010


Dok čeka starateljstvo nad mlađim sinom Maja Nikolić kupila stan u kom planira da konačno optočne zajednički život sa svojom decom, Novakom i Lazarom

Stariji sin inrigantne pevačice u poslednje vreme živi u Nišu sa bakom, njenom majkom koja takođe planira preseljenje u Beograd da pomogne kćerki

Pop pevačica i finalista rijaliti programa Farm Maja Nikolić uskoro će ponovo živeti sa svojim sinovima. Posle razvoda od Vuka Kandića njihovo zajednočko dete, trogodišnji Lazar, češće je boravilo kod oca, ali se sada situacija promenila. Nikolićeva privodi kraju pitanje starateljstva, pa je mlađi naslednik sve više sa njom. Staiji, trinaestogodišnji Novak, polsednjih godinu i po dana živi sa bakom, Majinom majkom, u Nišu, gde ide u osnovnu školu. Zbog obaveza pevačica je smatrala da je Novaku najbolje da boravi kod njene majke, koja su u potpunosti posvetila unuku. Iako su joj sinovi živeli u dva različita grada, plavokosa pevačica se trudila da svaki slobodan trenutak posveti deci, a braći priušti zajedničke trenutke. Odluku da deca ne odrastaju sa njom većina njenih bivših cimera u Farmi koristila je kao adut prilikom žestokih svađa. Optuživali su je da je loša majka, ali se ona branila time da je uradila ono pto je najbolje za Novaka i Lazara. Znala je da ih je poverila osoboma uz koje im ništa neće nedostajati.

- Uskoro ću rešiti i problem stareteljstva, pa će i Lazar živeti sa mnom. I Novak se seli u Beograd. To što je boravio kod moje majke bilo je najbolje rešenje u situaciji kada sam mnogo radila. Bila sam na turneji, zatiim boravila u Farmi, i znala da će Novaku najbolje biti sa bakom. Samo zbog toga sam odlučila da živi sa njom. Sada se sve promenilo, konačno sam sredila svoju situaciju, karijera mi je sjajno napreduje i vreme je da svi budemo zajedno na okupu - priča Maja Nikolić za Hello!

Da bi sinovima obezbedila noramalno odrastanje pevačica je najpre kupila stan u Beogradu, koji trenutno oprema. Ne želi da otkriji na kojoj se lokaciji nalazi novi životni prosto, jer, kako kaže, od napuštanja seoskog imanja u Lisovićima nema mira od ljudi koji svakodnevo zvone na vrata. U novom stanu Maja će živeti sa sinovima, ali i majkom koja će joj pomagati u svemu.

-Deca su mi najbitnija. Smatram da u Beogradu imaju najivše mogućnosti da bezbrižno odrastaju. Želim da imaju srećno detinjstvo. Mnogo radim, štedela sam novac za stan i čim sam uspela da ga kupim, rešila sam da deca budu sa mnom. Novaku neće biti teško da se privikne na ovdašnje uslove, jer je u Beogradu već išao u školu. Srećan je što ćemo ponovo biti svi zajedno, a meni nije teško da se žrtvuejm za svoje sinove.


Nigor se vraća na "Farmu"!?

25. 03. 2010. 21:38h | Vesti onlinePevačica Maja Nikolić otkrila je da je, navodno, Igor Lazić Nigor dobio poziv da na nedelju dana uđe ponovo na imanje. "Mene niko nije zvao! Ali, nema veze, za mene je to završena priča", kaže u intervjuu "Vestima" Maja.

Mene nisu zvali na Farmu, a dosadno im je bez mene: Maja Nikolić

Maja Nikolić svaki slobodan trenutak provodi sa troipogodišnjim sinčićem Lazarom. Obilaze igraonice i parkove, a jedva čeka da se završi školska godina, pa da majku i starijeg sina Novaka iz Niša preseli za Beograd. Učešće na "Farmi" joj je podiglo cenu i životni standard, ali ne prati avanture novih VIP seljaka.

"Često čujem komenatare da je na imanju dosadno bez mene. Možda falim narodu, ali ne falim producentima ovog rijaliti šou-programa. Igor Lazić Nigor dobio je poziv da na nedelju dana uđe ponovo na imanje. Mene niko nije zvao! Ali, nema veze, za mene je to završena priča. Ne pada mi na pamet da sedim skrštenih ruku i da čekam njihov poziv", kaže Maja.

Na šta ste potrošili honorar sa "Farme"?

Završavam album koji pripremam dve i po godine i želim da sve ispadne kako treba. Prilično sam potrošila novca na pesme, aranžmane, tekstove. Sve je skupo, ali ne žalim. Radim i spot za pesmu "Ludilo" koju sam pevala na "Grandovom" festivalu. Iako pesma nije ušla u finale, već je postala hit. Sarađujem i sa Oliverom Mandićem, tražim pesmu sa kojom bih se pojavila na festivalu u Herceg-Novom", otkriva Maja.Gledano s ove vremenske distance, da li ste se pokajali što ste bili na imanju?

"Naravno da ne. Ovu fazu u karijeri iskoristila sam na najbolji mogući način. Dobila sam lep honorar, tri automobila, postala sam zaštitno lice nekoliko značajnih brendova... Ali, najlepše od svega je što sam traženija sam nego ikada i imam mnogo posla."

Da li ste podigli svoj honorar za nastupe?
"Logično je da mi je cena skočila jer sam vrlo popularna, tražena i zaposlena. Ali, ne bih rekla da sam skuplja nego ikada. Cenu sam formirala u skladu s prilikama na terenu. Dobro znam gde sam, ponašam se u skladu sa tim i ne pada mi na pamet da glumim zvezdu koju niko ne može da plati. Nije mi cilj da sedim kod kuće, već da radim što više."


Kako reagujete na komentare da se ponašate bahato i da ste loša majka?
"Zašto bih reagovala? Zašto bih bilo kome dokazivala kakva sam majka? To najbolje znaju moja deca i ne tiče se bilo koga drugog. A da sam bahata - nisam. Uostalom, ljudi su me gledali na televizijskim ekranima 94 dana i imali su priliku da dobro vide kakva sam. Besmisleno je da bilo šta pričam. Neka misli ko šta hoće, to je njegovo pravo."


Šta je bilo sa duetom koji je trebalo da snimite sa Milanom Topalovićem Topalkom? Jedni pričaju da vašu saradnju ne odobrava Saša Popović, dok drugi tvrde da se usprotivila Topalkova žena Vesna?

"Nijedno od nas dvoje o duetu javno nije ni govorio. To ne zavisi od mene - ako odobri Saša Popović, ako se pojavi odgovarajuća pesma, ja sam raspoložena za saradnju."


Na imanju ste se pokazali kao dobra glumica u seriji. Da li ste dobili možda neku glumačku ponudu?

Glumačkim umećem najviše sam zaprepastila samu sebe. Ali, ponuda nema na vidiku. Mada, ne žalim zbog toga jer srpski film nije u sjajnoj situaciji. Volela bih da dobijem ulogu u nekom američkom filmu, ali o tome mogu samo da sanjam."Mogla sam više

U muzičkim krugovima, Maja Nikolić i njen brat Marko, koji žive u Beču, važe za vanserijske talente koji su na estradi mogli da postignu mnogo više.

"Izgleda da nam je oboma sudbina da su nam porodice važnije od karijera. Jeste, oboje smo mogli mnogo više, ali nismo želeli da to bude na račun naših porodica. Marko ima troje, a ja dvoje dece, borimo se kako znamo i umemo. Ali, još smo mladi, ko zna dokle ćemo stići!"[center]
[center]


Poslednji put izmenio Tina dana Pon Dec 20, 2010 7:15 pm, izmenio ukupno 4 puta
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Čet Apr 15, 2010 3:46 pm

Popovića Maja ne zanima
Kurir četvrtak 15. april 2010.Nikolićeva je u više navrata najavljivala da će album snimiti za „Grand“, ali u toj produkciji nisu zainteresovani za saradnju s njom

Maja Nikolić svoj sledeći album neće objaviti za „Grand produkciju“ iako je po završetku prve sezone rijalitija „Farma“ u više navrata izjavljivala da je to gotova stvar!
Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pevačici, razlog je samo jedan - Saša Popović uopšte nije zainteresovan za tu saradnju.

- Popovića, jednostavno, ne zanima da Maja bude deo njegove produkcije. Po završetku Grand festivala, na kojem se nije plasirala kako je očekivala, po njenom starom običaju počela je da kudi manifestaciju. To je definitivno uništilo i tračak nade da može da ostvari ideje koje je medijima plasirala krajem prošle godine - naglašava naš sagovornik.

A ona je tada za Kurir doslovce rekla sledeće:
- Saša i ja smo se još pre „Farme“ dogovarali da snimam za „Grand“, a kada sam izašla, samo smo sve to utanačili. Album će biti objavljen za dva i po meseca.
Četiri meseca kasnije, promenila je ploču.
- Verovatno neću izdati album za „Grand“, jer će materijal koji snimam biti u pop fazonu. Sa Sašom se nisam svađala, u dobrim smo odnosima i to je sve što imam da kažem - naglasila je Maja.

I sam Popović nam je potvrdio da Nikolićeva neće objaviti CD pod njegovim patronatom.
- Ona definitivno neće snimiti album za „Grand“, ali to ne znači da je nećemo zvati da gostuje u našim emisijama - kratko je obrazložio Saša Popović.
Maja je izgleda zaboravila na staru narodnu - prvo skoči, pa kaži hop.


VULKAN JE U MENI!


Vatrenoj Nišlijki učešće u rijalitiju Farma višestruko se isplatilo! Osim brojnih poslovnih angažmana koji su usledili, mnogi su je okarakterisali kao najinteresantniju učesnicu ovog popularnog šou programa koji se prikazuje na TV Pink.

-Farma mi je donela baš puno popularnosti! Često mi govore da sam bila interesantna, iako je mnei bilo teško da izdružim. Bez iskrenih prijatelja Topalka i Đure, na Farmi ne bih izdržala - priznaje Maja.

Kažu da ni u ovom aktuelnom serijalu nema niko interesantniji od tebe!

-Ja sam neko ko stvarno ne da na sebe. Vidim da i Cakana i ja stalno intrigiramo javnost. Ljudi ne znaju da se nas dve privatno volimo, idemo na kafu i duržimo se. Stvarno...Pri tom smo se pojavile zajedno i u Grand duelu. Posebno bih htela da se zahvalim Saletu Popoviću na tome što su mi u Grandu sva vrata otvorena. Iako mi je CD u pop fazonu i verovatno ću ga izdati za City, imam duete sa Luisom i Tozovcem, pa ću se stoga pojavljivati u Grandovim emisijama.

U Grand duelu pevala si Cakaninu pesmu sa festivala, a ona je pevala tvoju pesmu "Ludilo". Kako je ta pesma prošla posle festivala?

-Nisam zlopamtilo i stvarno nemam ništa crno na duši. Uvek se trudim da budem još bolja. Sigurno da sam i sama delom kriva za sve te svađe koje su se dešavale u Farmi., bez obzira što sam se branila i nisam davala na sebe, što sam mogla neki put i da prećutim. U tim uslovima jako je teško opstati, pogotovo 94 dana pred kamerama. U ograničenom protoru, sa strogim pravilaim , bez mogućnosti da vidiš nekog sa strane, to nije nimalo lako. To, ipak, traje koliko jedno celo godišnje doba. a što se festivalske pesme "Ludilo" tiče, jako dobro je prošla! Puštaju je na radio stanicama, imala sam i pno gostovanja, a u međuvremenu sam izdala još dva singla "Crveno" i njega mi je radio moj kum Graja koji je trijumfovao na Evrosongu s pesmom "Molitva". Drugi singl - "Hej, mali, mali" radila je ekipa iy Londona i oba uskoro planiram da ekranizujem. Spotovi su u pripremi.

Nedavno smo te na humanitarnoj reviji Maje Marukić, videli u venčanici. Što bi sa tvojom i Janovom svadbom koju ste najavljivali?

-Nismo najavljivali svadbu, to je bila veridba... Da su dozvolili na Pinku da sleti helikopter verovatno bi bila ili veridba ili svadba. Ja znam da je Janov cilj bio da me izvuče sa Farme, ali da pobegnemo posle zajedno helikopterom. To je, verovatno ono što su organizatori predosetili! Jednostavno, tek sam dve godine rauvedena i nema potrebe da žurim, jer ako je veza prava, opstaće! Vremena za svadbu uvek ima... Sad stvarno treba da pronađem nekoga s kim ću da ostanem do kraja života u vezi i u braku. Imam sinove, imam i posao, jedan potpuno stabilan i normalan život! Dakle ne bi trebalo da napravim pogrešan korak. No, svakako sam se lepo osećala u venčanici na reviji Maje Marukuć, koja i inače brine o mom imidžu.

Kako su sinovi podneli tvoje tromesečno odsustvo za vreme Farme?

-Vrlo dobro, zato što je moj Novak veliki. On sad već ima 13 godina i njemu nije bilo teško, on je sve vreme navijao ya mene yajedno s drugovima iy odeljenja, šesti razred je, ali Lazaru sam zato mnogo nedostajala. Zbog toga mu sada sve nadoknađujem.

Da li je tačno da ćeš pevati na Kipru nekom od tamošnjih političara?

-Dobila sam poziv prijatelja, koji je direktor Peruanske ambasade, Igor, se zove, i sa njim ću organizovati seriju koncerata na Kipru. Pošto pevam inetnacinonlani repertoar, gostovaću i u Grčkoj, u klubovima naših ljudi, i to na tri ostrva, tako da će mi biti interesantno.

Tvoje planove ne remeti vulkan na Islandu, čiji oblaci pepela ometaju brojne avionske letove?

-Ne. U meni je vulkan! Niški vulkan koji pomera, ne samo avione, one pomera energiju i sugurna sam da će osoba s kojom ću stupiti u brak ili vezu biti ispunjena kompletno! I moj vulkan ne dozvoljava da mi bilo šta drugo pokvari planove, jer sam maksimalno posvećena sinovima, posvećena poslu koji radim, prijateljima i zato živim u Srbiji, jer je ovde najlepše. Još uvek ima, bez obzira na situaciju, bez obzira na vreme, još uvek ima pravih ljudi, pravih odnosa, pravih vrednosti.. Kod nas postoje ljudski kvaliteti, koji se još vrednuju i cene, što je na Zapadu zaboravljeno.


Poslednji put izmenio Tina dana Pon Dec 20, 2010 7:16 pm, izmenio ukupno 2 puta
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Čet Apr 22, 2010 1:26 pm

Maji pukla veridba!

Kurir, 22.4.2010.

Pevačica i advokat Jan Štajnplic razišli se jer ona nije htela da započne život u Nemačkoj i zapostavi karijeru

Maja Nikolić raskinula je veridbu sa nemačkim advokatom Janom Štajnplicom, sa kojim je bila u vezi dve godine, saznaje Kurir od dobro obaveštenih izvora.
Razlog za to je činjenica da pevačica nije htela da zapostavi karijeru zbog ljubavi i ode u Nemačku, gde je on, prema njenoj priči, veoma cenjen i uspešan pravnik.

- Kad je Jan shvatio da je Maji karijera trenutno na prvom mestu i da se ona ostvarila u ulozi majke i supruge, počeo je polako da se udaljava. Pozivi su bivali sve ređi. Nije bilo svađa ni ružnih reči, samo su jednostavno prestali da se čuju - tvrdi naš sagovornik blizak pevačici, koja je u više navrata objavljivala da ju je Jan zaprosio, pa čak najavljivala da će helikopterom doći po nju na Farmu.

Od temperamentne Nišlijke pokušali smo da čujemo još neki detalj o razlozima raskida veze sa Štajnplicom, koju je u početku krila kao zmija noge. Ali, ona je delovala prilično iznenađena našim saznanjima.
- Nismo raskinuli, Jan baš sutra dolazi. Tačno je da ne želim da živim u Nemačkoj, ali se svim silama borim da on ovde otvori predstavništvo svoje firme i nadam se da će se to uskoro obistiniti - prokomentarisala je Maja.
Sigurno će opet da se veri sa njom?!
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Uto Maj 11, 2010 4:56 am

Maja smuvala Rebračinog bivšeg!!!
Alo, četvrtak - 06.05.2010


Dok manekenka i bivša humanitarka Katarina Rebrača čami u ćeliji čekajući razrešenje istražnog procesa koji se vodi protiv nje, Igor Đurić, njen bivši suprug i otac njene ćerke Antonije, „teši se“ u naručju pevačice Maje Nikolić!Učesnica prve sezone „Farme“ viđena je kako sa njim, ne skrivajući se od znatiželjnika, razmenjuje nežnosti u restoranu jednog poznatog prestoničkog hotela.
- Maja je već nekoliko nedelja u vezi sa Igorom Đurićem, koji je domaćoj javnosti poznat kao bivši suprug Katarine Rebrače. Viđaju se po poznatim prestoničkim mestima i uopšte se i ne trude da svoju ljubav sakriju od javnosti. Ipak, Nikolićeva još nije spremna da se u medijima pohvali novim izabranikom zbog činjenice da je reč o osobi koja je nedavno bila u centru pažnje zbog hapšenja bivše supruge - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak novopečenom paru.
Maja je sa novom vezom dokazala da više nije razočarana u ljubav, budući da je nedavno raskinula sa, kako je pričala medijima, advokatom iz Nemačke Janom. Igor Đurić je došao u žižu javnosti kada je stao u odbranu svoje bivše supruge. Osim dopisa koje je poslao medijima, održao je i konferenciju za novinare na kojoj je istakao da veruje u institucije države, ministra policije i pravosuđa i nada se da je Katarinino hapšenje posledica manjka pravih informacija.

- Prema zakonu, sredstvima fonda raspolaže osnivač. Pričaju da je sa 200.000 evra fonda kupljen džip za Katarinu, a ja mogu da kažem da taj džip „čiroki“ sad vredi 8.000 evra, da sam ga ja kupio i da ga Katarina dugo ne vozi. Nije član nijedne stranke, mada bi joj sada, verovatno, bilo bolje da jeste. Prvi put u javnosti govorim o njoj zato što to svojim kvalitetima, lepotom i radom zaslužuje - rekao je novinarima Đurić, koji već tri godine nije u braku sa Katarinom.
Do komentara zaljubljenog para nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.


Čeka treću sreću!

Iza Maje Nikolić su dva neuspešna braka, prvi sa crnogorskim muzičarem Mirkom Šćepanovićem, drugi sa biznismenom i muzičarem Vukom Kandićem. Ima dva sina, Novaka i Lazara. Osim sa biznismenima, uglavnom je nisu povezivali sa poznatim muškarcima, izuzev sa menadžerom Dragoljubom Milosavljevićem Cvrčkom, zbog koga se navodno, razvela 2008. godine po drugi put. Iako je u medijima najavljivala brak sa Janom, za koga su mnogi tvrdili da je samo advokat njenog znatno starijeg oženjenog „dečka“ i da služi kao pokriće, pevačica je nedavno obelodanila da je veridba raskinuta.


MAJA NIKOLIĆ: ĆERANIĆI SU MI SE ZGADILI!


Svet, 18.05.2010

Ako je verovati tvrdnjama Maje Nikolić, njen verenik Jan Štajnplic poseduje pola Evrope! I uprkos životu na visokoj nozi, avionima i kamionima, o kojima nam je intrigantna pevačica sve potanko objasnila, činjenica je da Nikolićeva koru ’leba zarađuje pevajući u kafani „Bajka“, u kojoj je do pre nekoliko meseci vedrila i oblačila koleginica joj Jami.

Priča se da si Jasni Milenković osim stalne tezge preotela i dečka, vlasnika kafane „Bajka“.
Nikada se nisam zabavljala sa svojim poslodavcima, to mi je nekako neukusno, prljavo... Vlasniku „Bajke“ rekla sam svoju cenu, na koju je on pristao, i to je to. Što se te žene tiče, sa njom tek nemam nikakve veze. Ne znam u kakvom su odnosu njih dvoje, čula sam da su raskinuli, ali to nije moja stvar. Zovi Jami, neka ti ona priča na tu temu.

Jami kaže da je ona u „Bajku“ dovodila više od hiljadu ljudi, a da ti jedva skupiš dvadeset.
Žena po svoj prilici ima gadan problem čim plasira takve priče. Ili samo pokušava da preko mog imena napravi reklamu. Vrag će ga znati. Ako misli da nas dve imamo bilo kakav nesporazum, najbolje bi bilo da me pozove, da raščistimo šta imamo, a ne da me pljuje po novinama. To je baš jadno.

Znaš li da je sama sebe prozvala kraljicom Beograda?
(smeh)... Jami za predsednika! Ako ona tako kaže, onda mora da je tako. Šalu na stranu, ta ista kraljica Beograda pre mene je u „Bajku“ dovodila pet i po ljudi! Toliko o tituli... Maja Nikolić je taj lokal vratila na noge. Nego, mani me ovakvih priča... Verujem u Gospoda, idem u crkvu, redovno se pričešćujem i izbegavam da se bavim zlim ljudima.

Šta je sa pričom da ti je na prvi nastup poslala policiju?
Da, bila je racija, ali to je normalno, u svim lokalima se to dešava.

Ti si im navodno pretila Ivicom Dačićem.
Naravno da nisam. Ivica jeste moj blizak prijatelj, ali ja svoja prijateljstva ne zloupotrebljavam. Suviše ga volim i poštujem da bih ga smarala kojekakvim glupostima.

Nego, kako ti je u vezi sa bivšim mužem Katarine Rebrače?
Meni je hotel „Hajat“ druga kuća, tu sam po ceo dan, tu doručkujem, ručam, ugovaram poslovne sastanke... Evo, juče sam sedela sa Sašom Kaporom. Tako me je verovatno neko video sa Igorom Đurićem i pustio priču da smo u vezi. Gori trenutak nije mogao da izabere. Zbog svega što se trenutno dešava Katarini, Igoru nije do života, a kamoli do tračeva.

Kako gospodin Đurić gleda na malverzacije svoje ekssupruge?
On je retko dobar i pošten čovek, i sve ovo ga jako pogađa. No, ne bih na tu temu opširno, ipak je to njegova najdublja intima.

Poznaješ li Katarinu?
Kako da ne. Trudna sam se slikala za njenu fondaciju.

Osećaš li se prevarenom?
Nipošto! Slobodno napiši da je u potpunosti podržavam. Verujem da je Katarina greškom u zatvoru i da će je što pre osloboditi. Na kraju krajeva, sačekajmo istragu.

Zanimljivo...
Veruj mi, nije Katarina sposobna za toliko veliku prevaru.

Nije dovoljno inteligentna?
Ne, nisam to rekla. Igor mi kaže da je u potpunosti čista što se tiče papira, što je i predočeno sudu. Da sam mislila da je prevarant, nikada ne bih sarađivala sa njom.

Znaš li kako je ona reagovala na priče da si zavela Igora?
Ne znam kako je reagovala, ali znam da je i do nje to došlo. Po Igoru sam je puno pozdravila i znam da mi veruje. Nas dve se veoma dugo volimo i poštujemo.

Pošto ti mediji uveliko kače nove partnere, znači li to da si uistinu raskinula sa famoznim Janom?
Pozivam te da sa fotoreporterima dođeš u Berlin i budeš Janov i moj gost. To će biti najbolji dokaz da li smo i u kakvoj nas dvoje vezi. Da mi je samo znati ko me toliko mrzi i ko se toliko bavi mojim životom pa novinarima konstantno plasira lažne informacije.

Čitao sam negde da je Jan samo maska za tvog pravog dečka, izvesnog Mila, preduzetnika iz Niša, koji je oženjen.
Izvesni Milo je Janov i moj blizak prijatelj, a bože zdravlja i venčani kum. Pretpostavljam da je zbrka nastala jer je Milo, dok sam bila na „Farmi“, komunicirao sa predstavnicima medija, budući da Jan ne govori srpski.

Zašto si onda po napuštanju rijalitija izjavila kako Milo ne postoji i da ti samo tako tepaš Janu?
Ma, zbunila sam se. Ali ja Janu zaista tako tepam. Zovem ga „milo moje“, kako se zove i pesma sa novog albuma koju sam mu posvetila.

Jan dakle nije maska?
(smeh)... Slikala sam se toliko puta sa njim, dali smo i nekoliko zajedničkih intervjua...Kolege su došle do saznanja da u Nemačkoj ne postoji advokatska kancelarija „Štajnplic“, pa se i njegov identitet doveo u pitanje.
To može vrlo lako da se proveri. Bog zna gde su oni to tražili i kako nisu uspeli da nađu. Janova porodica je poznata advokatska porodica koja radi za nemačku kancelarku Angelu Merkel, sarađuju sa mnogim političarima, sa najpoznatijim sportistima...

Ne opterećuje te veza na daljinu?
Naprotiv, to mi baš odgovara. Dugo sam bila u braku i još vučem traume. Potreban mi je odmor od zajednice. Kad god se poželim Jana, sednem na avion i za manje od dva sata sam u njegovom zagrljaju.

Nego, ako je već Jan jedan od najpriznatijih nemačkih advokata, moraš li ti da pevaš u kafani?
Moram, jer sam nezavisna žena! Istina, Jan mi nudi da se udam za njega, da za stalno pređem u Berlin, ali... Samo da hoću, sutra bih mogla da se preselim u luksuzni penthaus koji gleda na centar nemačke prestonice. Ipak, draže mi je ovako. Oduvek sam se grozila sponzoruša.

Poklone, nadam se, ne odbijaš?
Dobro, to je već nešto drugo, to je normalno. I ja njemu kupujem skupocene poklone! Još se nije desilo da je došao u Beograd a da mu nisam poklonila dobar sat, neku markiranu krpicu...

Kad smo već kod krpica, zamera li ti dečko što se oblačiš provokativno?
Zamerao mi je što se u „Farmi“ nisam ljubila sa Topalkom, toliko o tome... Osim što nije Balkanac, Jan odlično kapira šou-biznis. Često ume da mi kaže: „Bejbi, ti si zvezda, moraš da budeš atraktivna.“ Da, oslovljava me sa bejbi. Nije isfrustriran kao ovi naši muškarci jer je bogat, lep, zgodan, obrazovan, vaspitan... Veza nam je da ne može biti bolja. Da ne ureknem. Viđamo se svuda po svetu, uživamo...

Gde ste sve bili?
Gde nismo! Nica, Kan, Monte Karlo, Malaga, Ibica, Kanarska ostrva, Barselona, Madrid, Pariz...

Pretpostavljam, o njegovom trošku?
Naravno. On je muškarac. Neću valjda ja da plaćam. Elem, Jan ima prelepu vilu na Majorki, ima i jahtu, tako da kad se udam živećemo na relaciji Palma de Majorka - Berlin - Beograd.

Šta ćeš sa decom?
Novak i Lazar će živeti sa nama, razume se.

Janu ne smetaju tvoji klinci iz prethodnih brakova?
Opušteno, i on ima troje dece iza sebe.

Kako su te prihvatili?
Nisam ih još sve upoznala. Tačnije, upoznala sam mu samo sina, i to tako što je jednom sasvim slučajno prošao pored restorana u kom smo Jan i ja ručali. Kaže da su mu deca divna, ali ja sa njima još uvek nemam dodirnih tačaka.

Šta je sa tvojim albumom koji je trebalo da izađe za „Grand“?
Pošto je Saša Popović video da je reč o albumu koji je od prve do poslednje pesme u pop fazonu, odlučili smo da je mnogo bolje da ga izdam za „Siti rekords“. Razume se, pesme ću promovisati i u „Grandovim“ emisijama. Sale je upravu, bilo bi sumanuto da numeru „Hej, mali, mali“ koja je u fazonu Ledi Gage pevam na „Grandovoj“ sceni. Inače, nove pesme su mi u tom nekom elektro-pop fazonu...
Šta ćeš sa decom?
Novak i Lazar će živeti sa nama, razume se.

Janu ne smetaju tvoji klinci iz prethodnih brakova?
Opušteno, i on ima troje dece iza sebe.

Kako su te prihvatili?
Nisam ih još sve upoznala. Tačnije, upoznala sam mu samo sina, i to tako što je jednom sasvim slučajno prošao pored restorana u kom smo Jan i ja ručali. Kaže da su mu deca divna, ali ja sa njima još uvek nemam dodirnih tačaka.

Šta je sa albumom koji je trebalo da izađe za Grand?
Pošto je Saša Popović video da je reč o albumu koji je od prve do poslednje pesme u pop fazonu, oduličili smo da je mnogo bolje da ga izdam ya "Siti rekords". Razume se, pesme ću promovisati i u "Grandovim emisijama". Sale je u pravu, bilo bi sumanuto da numeru "Hej, mali, mali" koja je u fazonu Lejdi Gage pevam na "Grandovoj" sceni. Inače, nove pesme su mi u tom nekom elektro-pop fazonu. Konačno da se našao neko ko će svetski zvuk doneti u Srbiju!

Ne snimaju za "Grand" samo narodnjaci.
Snimaju! MIlan Stanković peva modernu muziku, ali sa trilerom. Maja Nikolić je nešto drugo...pravi školovani pop pevač koji ne koristi triler!
Kad smo već kod Granda, ne plasira se u finale na festivalu.
Na grand festivalu nisam ni učestvovala da bih pobedila! U tom slučaju bih se odluči9la za neku jaku baladu. Ovako, cilj mi je bio da plasiram hit i u tome sam uspela - moja pesma je najveći hit sa Grand festivala!

Gledaš li Farmu?
Gledam.. Prva sezona bila je mnogo zanimljivija, ekipa je bila kudikamo bolja.

Šta ne valja u ovom serijalu?
Mnogo je mržnje. Samo se pominju noževi, klanja..Užas jedan! Da ne pričam o tome što su me pojedinci razočarali kao niko pre..

Ko konkretno?
Kako ko, ovi Ćeranići, kako ih već zovu (smeh)... Al dobro deca su to..

Kako deca, Nemanja ima skoro trideset godina?
Stvarno?! Pojma nisam imala.. Bilo kako bilo, odvratni su mi i on i ona njegova. Nemanju sam gotivila i neznajući kakav je u stvari. Ma, pojma nisam imala! Ako je imalo svestan svojih mana, čudi me što je pristao da bude deo jednog rijalitija. Sebi je samo zakucao autogol.

Obrela bi se ponovo na imanje?
Kao gost, da. Da malo dignem gledanost. Realno, Maja Nikolić je držala gledanost prošle sezone. To je činjenica i nema potrebe kriti je.

Koliko ti se život posle "Farme" promenio?
Mnogo. Trenutno sam zaštitno lice pet brendova! Jedne auto-kuće, jednog frizerskog brenda, mejkap linije, pa jedne nemačke kompanije za poker aparate... Da ne pričam što sam od juvelirnice u "Hajatu" dobila ček u vrednosti od pola miliona dinara da uzmem šta hoću. Osim toga, pevam šest dana u nedelji! Zahvaljujem Gospodu na svemu što mi se dešava.


Poslednji put izmenio Tina dana Sub Jul 10, 2010 5:07 pm, izmenio ukupno 2 puta
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Sub Maj 29, 2010 10:48 am

Maja Nikolić za portal Utripu

24.5.2010

Naša pevačica priča o radijskom festivalu, ali i o svojoj karijeri i novim pesmama specijalno za portal Utripu!

O Radijskom festivalu?

- Ovo je genijalan šou, ja mnogo volim zabavnu muziku.Jako mi je drago što sam deo jednog ovakvog spektakla. Mladim pevačima poručujem da na bini budu uvek onakvi kakvi su, da eliminišu tremu, jer najpre treba sami da budete zadovoljni svojom interpretacijom. Kad ste iskreni, kad pevate iz srca, za tremu mesta. Nije lako pevati uživo, pogotovo u Srbiji, znamo koliko pevača to ume da iznese onako kako zaista valja.

Lepe uspomene te vezuju za ovu manifestaciju?

- Kako da ne. Dobila sam treću nagradu kada sam se nadmetala sa Leontininom pesmom „Pokloni se za kraj“. Ovo je velika organizacija, vidite koliko se ljudi okupilo, tako da mi je zaista čast i zadovoljstvo da budem deo cele te priče.

Šta se dešava sa „američkom karijerom“ ?

- Ništa, tamo nisam ni putovala otkad sam rodila Lazara. Jako je teško imati dvoje dece i biti na relaciji Amerika–Beograd. Lazar je, recimo, tek sad dovoljno veliki da može sa mnom da ode, na primer, na Budvanski festival.

Bilo je govora da prelaziš u narodnjake i potpisuješ ugovor sa Grandom?

- Ništa od toga – izdajem novi CD u fazonu Lejdi Gage. Baš takva mi je pesma koju prezentujem ovde, „Hej mali, mali“ dok je numera koju ću izvesi u Budvi neo-pank. Za Grand izdajem samo duete sa Luisom i Tozovcem na njihovim kompilacijama.

Letnji planovi?

- Pomenuti Budvanski festival 4, 5. i 6. juna sa pesmom „Nisam više tvoja Maja“. Muziku i aranžman su mi radili Džimi Barka i Željko, čovek koji je, osim sa mnom, dugo sarađivao i sa Cecom Slavković i sa Madam Piano. Snimiću dva spota, i to za „Hej mali, mali“ i za pesmu „Crveno“. U svakom slučaju, biće me dosta tokom leta, a tamo negde u oktobru, novembru, izlazi novi album.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Ned Jun 06, 2010 3:41 am

Maja se vratila Janu!
Nedelja - 06.06.2010
Nakon kratkotrajne romanse sa Igorom Đurićem, bivšim suprugom Katarine Rebrače, pop pevačica Maja Nikolić je ipak odlučila da se vrati svom advokatu iz Nemačke Janu Štajnpilcu.Nakon kratkotrajne romanse sa Igorom Đurićem, bivšim suprugom Katarine Rebrače, pop pevačica Maja Nikolić je ipak odlučila da se vrati svom advokatu iz Nemačke Janu Štajnpilcu.
Njihov susret posle pauze zabeležio je i naš fotograf, koji je uspeo da uslika zaljubljeni par kada je izlazio iz jednog restorana na Kaleniću. Maja i Jan su se držali za ruke do automobila koji ih je čekao, a sve vreme ih je pratio telohranitelj. Pri ulasku u vozilo, Maja je poljubila svog dečka i obrisala mu karmin koji je ostao na usnama.
- Janu sve čitaju šta ovde pišu o meni, tako da je upoznat sa svim tračevima, ali ne obraća pažnju na to. I on i ja više volimo da se viđamo van naše zemlje - rekla nam je Nikolićeva kada smo je pozvali za komentar.

Podsećanja radi, učesnica prve sezone „Farme“ nedavno je viđena kako razmenjuje nežnosti sa Igorom Đurićem u restoranu jednog poznatog prestoničkog hotela. U međuvremenu je očigledno razrešila razmirice sa Štajnpilcom i odlučila da mu se vrati.

MAJA NIKOLIĆ: SKIDAM SE GOLA AKO SRBIJA POBEDI!


Nedelja, 6. Jun, 2010.| (13)Pevačica obećala da će se za Kurir slikati ko od majke rođena ukoliko naši fudbaleri osvoje Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi


Vatrena Nišlijka skinuće sve do poslednje krpice ako Srbija postane prvak sveta!
Maja Nikolić obećala je da će se bez problema slikati gola za Kurir ako se „orlovi“ iz Južne Afrike vrate sa Zlatnom boginjom:

- Želim ovom prilikom javno da poručim da ću se slikati potpuno gola za vaše dnevne novine ukoliko naši fudbaleri budu najbolji na svetu. Eto, neka im to bude podstrek na predstojećem prvenstvu - rekla je Maja, i dodala kako je veliki poznavalac i obožavalac fudbala:

- Našim momcima želim svu sreću. Veoma poštujem rad selektora Radomira Antića i verujem da je napravio dobar tim. Ipak, ako realno sagledamo stvari, mislim da najveće šanse za osvajanje prvenstva imaju Španci i Nemci, mada bih bila srećna da Srbija postane šampion.

Pop pevačica kaže da ima i svoje omiljene junake sa travnatog terena, kao i da je posebno slaba na jednog našeg i jednog nemačkog fudbalera:

- Od naših fudbalera najlepši mi je Dejan Stanković, a nedavno sam gledala jednu prijateljsku utakmicu nemačkog nacionalnog tima i za oko mi je zapao Švajnštajger. Dečko mnogo, mnogo lepo izgleda - otkrila je Maja svoje fantazije i spremnost da za nacionalni tim ostavi sve krpice na terenu.
Tako se navija za Srbiju!
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Čet Jul 01, 2010 3:47 am

Prija mi veza na daljinu

Izvor: "Hello!"


Spekulacije da je Maja Nikolić raskinula veridbu sa Janom NikolasoPrija mi veza na dm Štajnplicom pale su u vodu kada se nemački advokat nedavno obreo u Beogradu. Par je u srpskoj prestonici proveo samo jedan dan, odakle su se uputili na primorje zbog pevačicinog nastupa na “Budvanskom festivalu”. Tri dana, koliko su ostali na Crnogorskom primorju, Majin izabranik se nije odvajao od nje, a to nije prvi put da odloži svoje poslove kako bi bio uz nju u trenucima kada joj njegova podrška i te kako znači. "Priča da smo raskinuli proistekla je iz toga što me je neko video kako u 'Hajatu' sedim sa Igorom Đurićem, bivšim suprugom Katarine Rebrače, koji je moj dobar prijatelj. Iskreno, to mi ne smeta, oguglala sam na takve insinuacije. Imam mnogo prijatelja, više muških nego ženskih, i sasvim je normalno da, kada Jan nije tu, izađem sa njima. Javna sam ličnost, pa čim sednem sa nekim muškarcem novinari napišu da sam sa njim u vezi. Jan nije ljubomoran, imponuje mu što sam zvezda i ima puno poverenje u mene", kaže Maja za magazin “Hello!”. Iako su već dve godine u vezi i vereni su već nekoliko meseci, Maja ne planira da, po treći put, stane na ludi kamen. Nije da je izgubila veru u brak, naprotiv, želi svog izabranika što bolje da upozna, jer smatra da bi zajednica sa njim trebalo da bude za ceo život. "Ne znam kada ću se udati. Još se ništa konkretno nismo dogovorili. Lepo nam je ovako i uživamo. Prija mi veza na daljinu. Tek sam dve godine razvedena i ne želim da žurim", rekla je pevačica. Uprkos tome što im je veza ozbiljna, pevačica još ne želi da između njene dece i Jana stvara porodičnu atmosferu. Novaka i Lazara je upoznala sa svojim izabranikom, ali bliža druženja izbegava. Odlaze zajedno na ručkove i večere i na tome se sve završava. I njen odnos sa Janovo troje dece je takav. "Za sada ne želimo previše da uplićemo porodice u naš odnos. U Beogradu imamo našu kuću i kada dođe, nas dvoje boravimo u njoj. Dok nije tu živim sa svojom porodicom u svom stanu. Neću sinove i majku da selim u tu kuću zato što se nisam udala za njega. Ne želim više da me bilo šta materijalno vezuje za nekog muškarca, hoću da budem samostalna, jer imala sam veoma traumatičo iskustvo iz prethodnog braka", kaže Nikolićeva. I pored toga što do sada nije praktikovala da zajedno odlaze na letovanje, ove godine Jan će sa njom i njenim sinovima provesti nekoliko dana u Turskoj. Jer, tamošnji biznismen Ilhan Somur je omogućio Majinoj celoj familiji besplatan boravak u njegova dva hotela, gde će nastupati. Njihovo prijateljstvo rodilo se posle “Farme” kada je od Ilhana dobila na poklon sto pari obuće. Takođe će tokom leta pevati i na Kipru, u Grčkoj i Crnoj Gori., Od Janovih poslovnih obaveza zavisi gde će joj sve praviti društvo. Moguće je da će ugrabiti nekoliko slobodnih dana koje bi proveli u njegovom stanu u Palma de Majorci.


Maja Nikolić: Spremiću Janu sarmu tek kad se venčamo
Jelena Živković, Foto: Zoran Lončarević, 11. 06. 2010. 00:06

Poznata pevačica spremila je ukusno i brzo jelo jer nema mnogo vremena s obzirom na to da sa dečkom Janom stalno putuje. A usput, isto tako brzo, potrudila se da svima objasni ko je Jan, ko je Milo, ko je drugi Milo…


Maja sa verenikom Janom uživa u ljubavi na daljinu. Kad su zajedno, obično nema vremena za kuvanje, pa ga obraduje nekim brzim specijalitetom

Sa Majom Nikolić smo se našli u beogradskom restoranu „Pjetro del Oro“ da bi nam sa dečkom Janom pokazala svoje kulinarsko umeće jer, kako kaže, sve zna da kuva. Maja je u restoran došla sa Janom i njegovim prijateljima, ali kuvanje i recept za čitaoce „Pulsa“ za Maju je sporedna priča. Kako smo od nje tada i saznali, u isti restoran toga dana doći će i novinari ostalih redakcija, jer je Maja želela svima da pokaže svog dečka i dokaže da on zaista postoji, da je advokat koji radi i živi u Berlinu i da se ni sa kim, pa ni sa Igorom Đurićem, bivšim suprugom Katarine Rebrače, nije ljubila u hotelu „Hajat“.
Mi smo samo želeli da nam nešto skuva, da pričamo o tome šta Jan voli da jede, da li je probao neko naše srpsko jelo... Ali dobro...

Dakle, Majo, Jan ili Milo, ko je gospodin koji sedi sa nama?
− Imam pesmu „Milo moje“. Ja njega zovem Milo, on mene mače, ljubav, jer uči srpski... On je Jan, ja ga zovem Milo.

Vi ste Milo? (pitamo ga na engleskom)
Milo: Who knows... (Ko zna) Moje ime je Jan Nikolas, kraće Nik. Prezime je Štajnplic... (na engleskom)
Maja: Oni su pisali da ti nisi advokat, i da ne postoji ni kancelarija.
Jan: Daću vam vizitkartu sa veb-adresom moje kancelarije, pa se sami uverite.

Bila si malo zbunjena kada si izašla sa „Farme“ kada su te pitali za Jana – Mila, tvog verenika koji je hteo helikopterom da se spusti na farmu. Nije baš bilo jasno ko je Milo, a ko Jan, moraš priznati.
− Čovek koji je pregovarao sa produkcijom „Farme“ u vezi sa helikopterom je naš prijatelj koji se zove Milo... She asked me about Milo and I sad that Milo is our good friend. Oni su poslovni saradnici, kada se... ako se budemo venčali, on će biti naš kum. On je nabavio papir za 27 nadletanja i sletanja na farmi. To ne može Jan jer ne zna srpski, a svi su ti papiri naravno na srpskom. To znaju i Milica i Lola (Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića i njena sestra). Milo je naš prijatelj i zato je došlo do toga „da li je Milo tvoj dečko ili je to Jan“. Novinari su napravili tu priču ko je Milo, a ko Jan. Njega je baš briga, ali kada ja vidim neki članak u novinama... When I see some artical... Mislim, normalno je da popijem piće sa nekim prijateljem, meni su svi prijatelji muškarci, nemam žena prijatelja… Ali da se ljubim u „Hajatu“... To je tako nevaspitano, ja to ne radim.

Koliko ste ti i Jan - Milo zajedno?
− Dve godine i dva meseca.

Kakav je odnos tvojih sinova sa Janom - Milom?
− Sada je moj sin bio sa nama na aerodromu, a posle sam ga predala ocu.

LJUBAV NA DALJINU

Pa kako izgleda ljubav na daljinu?
− Meni je to najlepše, ne bih ni mogla drugačije. Samo takve ljubavi volim. Moj bivši muž je iz Amerike i to je takođe bila ljubav na daljinu.

Za to je potrebno mnogo poverenja.

Jan - Milo: Da, da... Nije lako.
Maja: On želi da se preselim tamo.
Jan: Ja imam i decu u Berlinu, pa ne mogu često da dolazim.

Koliko imate dece (razgovor se i dalje vodi na engleskom jeziku)?
− Troje - Eliot, Levin i Luvis.

Koliko imate godina?
− Četrdeset sedam.

Da li vam se dopada Beograd?
− Very nice.

A gde živite kada ste ovde? Kod Maje?
Maja: Imamo special place, hidden place. If I become his wife, I will live there on special, hidden place... Here in Belgrade. Inače nismo tamo, samo kad on dođe. Imam svoj stan gde živim sa mamom i sa starijim sinom. Tek ako se venčamo ja ću se preseliti tamo. Nikakve obaveze pre braka ne želim. Imam loše iskustvo sa razvodom i ne verujem muškarcima, tako da ako dođe do venčanja, tek onda ću se preseliti tamo. Osim toga, to je velika kuća, bazen. To je veliki trošak, zašto bih ja Janu za to tražila novac. Ja želim da budem nezavisna i samostalna. Ako postanem njegova žena, tada ću se preseliti.

I kada ćete je zaprositi?
Jan - Milo: Trenutno se razvodim i sledeće godine će to biti završeno.

Znači, sledeće godine je venčanje?
Milo - Jan: Yes.

Kako biste opisali Maju?
− Lovely.

A kako Maja kuva? Šta vam je sve spremala?
− Very nice.

Pa jeste li probali sarme, na primer? Možda je Majina mama spremila sarme za vas. Svi probaju sarme.
− He does’t know.... He knows my mom... (On ne poznaje... On poznaje moju mamu, ali mu nije kuvala). Nije to takav odnos... Tri puta su se sreli, ali nije to takav odnos. Tek kada se venčamo, tek kada postanem njegova žena, sve će se promeniti. A kuvam ono što ja najviše volim da jedem. Uglavnom jedemo paste i nešto što možemo brzo da spremimo. Mnogo putujemo, non-stop smo na putu. Samo prespavamo kod kuće. Nica, Sejšeli, Palma de Majorka, dve godine i dva meseca smo zajedno, stalno smo na putu. On ima kuću na Palma de Majorki i veliki brod.

To je onaj brod sa tvojim imenom?
− Maja i Jan se zove brod.

Majo, a šta ćeš spremati za čitaoce „Pulsa“? Nešto što ti i Jan - Milo volite?
− Spremiću vam taljatele sa povrćem. To je ukusno i lako, i brzo se sprema, a to često jedemo i u restoranu „Pjetro del Oro“.

TALJATELE SA POVRĆEM

POTREBNO JE (za dve osobe):
350 grama taljatela, jedna paprika, nekoliko pečuraka, šargarepa, brokoli, čeri paradajz, malo đumbira, pola čaše paradajz sosa, 1 dl fondija od povrća (kupuje se gotov, ima ga u svim većim marketima), vegeta

PRIPREMA

Skuvajte taljatele i ocedite. Povrće iseckajte na komade, dinstajte na ulju i dodajte sos od paradajza i fondi od povrća, začinite na kraju đumbirom i prelijte taljatele.Poslednji izmenio Tina dana Pon Jul 05, 2010 9:26 am, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Čet Jul 01, 2010 3:52 am

Maja Nikolić: Novi album u fazonu Lady Gage


Svojim učešćem u prvoj sezoni rijalitija Farma, Maja Nikolić je povratila popularnost. Kako i sama kaže učešće u popularnom rijalitiju donelo joj je više nastupa i to što je ima svuda. U intervjuu za Tračara.com Maja komentariše aktuelnu drugu sezonu rijalitija koji joj je povratio delić stare slave, iznosi svoje mišljenje o tome da je na u prvoj sezoni bilo više zvezda i komentariše poređenja sa Milošem Bojanićem.


Da li razmišljaš da ponovo izdaš neke od tvojih pesama, koje su devedesetih bile hitovi, u drugačijem aranžmanu?

Da, naravno, biće par starih pesama na novom CD-u koji izdajem na jesen. Napravićemo klubing verzije mojih najvećih hitova. Album će izdati City Records i biće u elektro pop fazonu. Iako ima par izvođača koji pokušavaju da popularišu ovaj muzički žanr, ja to radim na meni svojstven način. Publika je mogla da čuje pesmu „Hej, mali, mali“ koja je u fazonu Lady Gage. Sve pesme na albumu će biti u tom fazonu, sem dve balade.

Da li misliš da će se vratiti vreme kada će pop muzika preuzeti primat nad folk muzikom?

Volela bih da se vrati to vreme, da pop muzika ponovo zaživi u Srbiji. Imamo odlične pop pevače, sa izvrsnim glasovnim moglućnostima i predivnim pesmama. Međutim, folk muzika je sve slušanija u našoj zemlji i pretpostavljam da će još dugo situacija ostati nepromenjena.Koliko se tvoj život promenio nakon učešća na Farmi?

Radim puno, ima me svuda, pevam četiri do pet dana u nedelji, hvala Gospodu na tome. Drago mi je da sam izdržala tih stotinak dana na Farmi upravo zbog promena na poslovnom planu, koje su posle nje usledile. Kada se sada sretnem sa bivšim farmerim, sve je OK, zaboravili smo sve nesuglasice, ali je zaista bilo teško na farmi.

Za par dana će se završiti drugi serijal Farme. Koji su tvoji utisci o njemu?

Mislim da smo mi bili mnogo jača i bolja ekipa i da je mnogo više zvezda bilo na našoj farmi. Po meni je naša farma, odnosno prvi serijal, bio interesantniji.

Rekla si da je na ovoj Farmi manje zvezda nego na vašoj. Ko su po tebi zvezde?

U ovoj sezoni imate Zorica Brunclik i Miloš Bojanić i zaista ne znam koga još. Imate dve-tri zvezde. Kod nas su svi bili jako popularni.

Upravo zbog prgave naravi, mnogi porede Miloša Bojanića sa tobom.

Teško jer Miloš Bojanić nema mnogo zajedničkih stvari sa mnom.

Karamela je pre jedno petnaestak godina uradio „Školu za pevačice“ u kojoj je i tebe imitirao. Da li ti je bilo krivo što te je toliko iskarikirao?

Karamela je moj veliki prijatelj. Bilo mi je jako drago kada sam saznala da sam i ja u „Školi za pevačice“ jer je Karamela imitirao samo zvezde. To je bio odraz moje popularnosti tada.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Pon Jul 12, 2010 6:12 am

Maja Nikolić: Radno u Grčkoj


Story,12 Jul 2010Pevačica Maja Nikolić otputovala je u Grčku gde ima nekoliko zakazanih nastupa, a putovanje u ovu zemlju na Egejskom moru iskoristiće i za uživanje na plaži

Tridesetpetogodišnja Nišlijka Maja Nikolić spojiće lepo i korisno tako što će osim nastupa u popularnim klubovima širom Grčke, uživati i na peščanim plažama.

- Veoma se radujem odlasku u Grčku, jer je to divna zemlja sa mnogo istorijskih znamenitosti. Pošto ću nastupati tokom večeri, preko dana ću imati dovoljno vremena za kupanje i uživanje na plaži, a tokom avgusta planiram ponovo da dođem u Grčku na letovanje sa sinovima Novakom i Lazarom – rekla je za Story.rs Maja koju na jesen očekuje izlazak novog albuma za City Records.


Ne smeta mi što je Jan oženjen!
Alo, utorak - 13.07.2010


Pop pevačica Maja Nikolić, koja već dve godine priča o vezi sa nemačkim advokatom Janom Nikolasom Štajnplicom, pa čak i da se sa njim verila pre nekoliko meseci, tek nedavno je otkrila da je on ipak još oženjen!

Maja tvrdi da joj to ne smeta jer je za nju bio slobodan otkad su se upoznali. Naime, Janova brakorazvodna parnica je još u toku, a Maja kaže da je to zbog podele velike imovine.
- Jan je brakorazvodnu parnicu poveo još pre nego što smo se upoznali, tako da je za mene slobodan čovek. To parče papira ne znači ništa, a samo formalno je još u braku jer se on i bivša supruga spore oko velike imovine - kaže povodom toga Nikolićeva.
Dodaje da je njoj svejedno i kada će se zvanično razvede jer se za njega, najverovatnije, neće ni udati.

- Jan mene uslovljava da živim u Berlinu, što ni po koju cenu neću pristati. Moji su sinovi ovde, tu se školuju, a Jan mora da bude svestan da sam ja majka, a ne devojka koja može da živi bilo gde po svetu. Rekla sam mu da se doseli u Beograd ako me voli, ali znam da je poslom vezan za Berlin i da neće moći. Jan je ovde kupio kuću zbog mene, gradi na Kopaoniku apartmane i žičaru, ali je ipak vezan za Nemačku, kao i ja za Srbiju, tako da pre može da se desi da nas dvoje u budućnosti raskinemo nego da se venčamo - priznaje Maja i dodaje da im je zasad lepo ovako, a šta će biti neka odluči vreme.Maja Nikolić: Ne smeta mi što je Jan oženjen!

"Hello!"


Iako je već nekoliko meseci verena za nemačkog advokata, četrdesetsedmogodišnjeg Jana Nikolasa Štajnplica, Maja Nikolić još ne planira da se uda. Kaže da se od drugog supruga Vuka Kandića razvela tek pre dve godine, te je rano da ponovo uplovi u bračne vode. Pevačica stalno ističe da joj je lepo u vezi sa Janom, za kojeg kaže da zastupa mnoge javne i bogate ličnosti Nemačke, ali ono što do sada nije otkrivala je činjenica da je njen verenik zapravo još oženjen. Advokat koji koristi svaki slobodan trenutak da dođe u Beograd da bi ga proveo sa njom još je u zakonskom braku, pošto njegova brakorazvodna parnica nije okončana. Nema prepreke za njihovu ljubav, ali zato ima za ozvaničenje njihove veze na papiru, pa je možda to razlog zbog čega Maja uskoro neće postati gospođa Štajnplic i preseliti se u velelepnu vilu koju je Jan kupio u srpskoj prestonici. Štajnplic, dakle, prvo mora da se razvede, a tek onda da Maji stavi burmu na domali prst desne ruke. "O Janovom razvodu zaista ne želim da pričam, jer to je njegova privatna stvar u koju se ne mešam. Zaista me taj proces ne zanima, tako da ta tema nije predmet naših razgovora. Zahtev za razvod je podnet i pre nego što smo nas dvoje započeli vezu, tako da ja sa tim nemam nikakve veze. Ono što znam je da se sve odužilo zbog podele velike imovine koju poseduje. Njegovo imovinsko stanje je jedina prepreka što se parnica još nije završila. Inače, to nije razlog zbog kog se mi nismo venčali. Ne želim u skorije vreme da se udajem, možda za pet godina, sada mi brak nije u planu. Posvećena sam sinovima Lazaru i Novaku, karijeri - i uživam u ljubavi", kaže Maja za magazin "Hello!". Ovih dana u potpunosti može da se posveti poslu, jer je u Beogradu trenutno sama. Stariji sin Novak je kod oca Mirka Šćepanovića u Crnoj Gori, dok je mlađi Lazar sa svojim tatom Vukom Kandićem na moru. U avgustu pevačica planira da ih još jednom odvede na letovanje, a destinaciju će odabrati u dogovoru sa verenikom. Na tim putovanjima Janova deca Eliot, Levin i Luvis im se neće pridružiti. "Odmaraćemo se na Kanarskim ostrvima ili Sejšelima. Vodiću Lazara sa nama, a Novak će sam rešiti da li želi da ide. On ima trinaest godina, tako da je dovoljno veliki da sam donosi odluke. Ne želim ništa da mu namećem. Janova deca ne putuju sa nama, ne praktikujemo da svi zajedno odlazimo na odmore, jer mi nismo porodica, a i oni su odrasli da bi išli sa nama. Putujemo u avgustu, a do tada ću vredno raditi, mada to ne znači da neću putovati. Pošto ne želim da pevam u Crnoj Gori za male pare, ugovorila sam stalni posao u jednom klubu u Novom Sadu, gde ću nastupati svakog četvrtka. Neće mi biti teško da gde god da se nalazim, uzmem avion i tog dana stignem u Novi Sad. Pošto će mi uglavnom na svim tim putovanjima Jan praviti društvo, sigurna sam da će imati razumevanja za moj posao i da mu to što ću jednom nedeljno dolaziti u Srbiju neće smetati", kaže Maja, napominjujući da još nije završila dugo najavljivani spot za singl „Hej, mali, mali“, jer priprema nešto spektakularno, pa je zbog svega što je zamislila i proces rada komplikovan.
Poslednji put izmenio Tina dana Ned Avg 15, 2010 4:13 pm, izmenio ukupno 2 puta
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Ned Avg 15, 2010 3:41 pm

ХОРОСКОП ПОЗНАТИХ

Маја Николић (11. април 1975 )
Контроверзна певачица, која ни после два пропала брака није одустала од љубави, Маја Николић, рођена је у знаку Овна. Са стелијумом у петом пољу у знаку Овна и природном пољу владарства знака Лава, са планетарним еквивалентом судбинског нумеролошког броја један, којим влада Сунце - а све то заједно говори да је реч о особи која потенцира индивидуалност, стваралаштво и то на само себи својствен начин, са вишком самопоуздања. Маја је особа којој је намењена срећа кроз експанзију, пуна је изворног пожара и необуздана, али поштена, искрена и топлог срца. Ово је биће идеализма и великих амбиција. Спремна је на борбу и то од најраније младости показује. Увек води игру, свему даје сигурност и осећај велике моћи, и неће ме изненадити ако за годину дана не постане продуцент или нешто слично. Биће свакако део неког тима који доноси битне одлуке и у том тиму ће играти доминантну улогу.


Она је неко ко на себе уме да преузме превише обавеза, идеална је у ситуацији када се нешто спасава - а да је то пре ње неко морао да упропасти. Маја је неко ко има таленат да потчињава, уверава својим ставом, магнетичношћу и самоувереношћу. Воља за влашћу је код ње изражена готово у сировом стању. Нијансе оклевања и предомишљања њој су непознате. Ретко се преиспитује, али ипак не претендује да једино она зна истину - мада је често доказује. Она је особа која има свој лични печат, способна је за огромну великодушност и заузврат не тражи ништа. Веома болно реагује када је разочарана или преварена, а то се обично дешава од особа које је попела не неки пиједестал.


Маја, као велики идеалиста, лако бива заведена језиком љубави, заправо је најлакше заведу изрази љубави и одобравања. Веома је подложна манипулативним особама, па се једино тога мора чувати. Она је неко ко на себе у оквиру своје породице, преузима велику одговорност, али је запрепашћујуће колико другима, без обзира на споменуто - може деловати неосетљива на оне који су јој најближи. То се често дешава управо из разлога што Маја на себе преузима више одговорности него што њена енергија то може да поднесе. У таквим околностима се током живота излагала великим конфликтима који су потом доприносили здравственој слабости. У прошлости то се дешавало у периоду од 2003. до 2005. године, а ситуација у следеће две године упозорава на опрез. Маја је неко ко је често неспреман да чује објективне процене било које ситуације што се тиче ње или њој драгих људи, и то би могла да буде велика препрека на њеном путу ка успеху. Ово је, наравно, посебно наглашено до 28. или 30. године живота. Касније се искуством ствари мало дефинишу, али никад у потпуности.


Мајин највећи животни задатак је да научи да загосподари собом, никако другима. Равнотежа и хармонија су јој више него потребне и то је такође веома наглашено током следеће две године. Морала би да победи заокупљеност собом. Маја је и неко коме би многи искрено морали да се диве, она је неко ко никада нема довољно времена - низашта, а ипак стигне да уради много више од осталих. Са том силином енергије често одлута од саме себе, па не чује свој унутрашњи глас. Тада се обично дешавају проблеми са емоцијама, тешко успева да разграничи осећања од жеља. Техником релаксације би морала да научи да успоставља што дубљи однос са собом. Мора да се чува напетости, импулсивности, пренагљености. Морала би да научи да поштује своје изузетно добре слутње, које се изненада појављују, али исто тако изненада нестају. Интуиција ће је током следећих седам година прецизније водити кроз живот него било шта друго. Идућа година до пролећа наговештава битне и лепе догађаје у Мајином животу. Она је неко ко је пун топлине, па је сама себи изузетно добар терапеут - лечи се позитивизмом, радошћу и топлином, у крајњем случају вером у себе. А то, признаћете, мало ко може.Maja Nikolić: Raskinula sam sa Janom


Story, 14 Avg 2010

Pop pevačica Maja Nikolić za Story otkriva da je okončala svoju veridbu sa nemačkim advokatom Janom Štajnplicom

Temperamentna Nišlijka je sa Janom Štajnplicom navodno bila u vezi dve godine, iako su mnogi njihovu romansu okarakterisali kao marketinški trik.

-Istina je da sam raskinula sa Janom. Trenutno se odmaram u Grčkoj – rekla je Maja Nikolić za Story.Perikašica Maja!
Alo, četvrtak - 26.08.2010
Pop pevačica Maja Nikolić uspela je da čestim promenama frizure i boje ošteti svoju nekad bujnu kosu, pa je morala da se ošiša na kratko i počne da nosi periku!


Naime, kako „Alo!“ saznaje, vatrena Nišlijka je po izlasku sa farme najpre prefarbala kosu u crno, ali joj se to nije dopalo pa je odlučila da se vrati u plavuše. Tokom tog procesa, kosu je spržila u tolikoj meri da je bila primorana da se ošiša gotovo do glave. Iako su joj mnogi pričali da joj je to super i da podseća na Eni Lenoks, čini se da joj nova frizura nije baš legla jer u poslednje vreme često nosi svetlosmeđu, poludugu periku koja se veoma dopada i njenim sinovima.
- Pevačica je suviše čestim promenama frizure oštetila vlasi pa je njena dugogodišnja frizerka tražila garanciju da je neće sudski goniti ukoliko nešto bude upropastila preterano jakim tretmanima. Bilo je malo komplikovano da sastavljaju ugovor u vezi s tim, pa joj je Maja čvrsto obećala da je neće tužiti ukoliko joj od frizerskih tretmana eventualno otpadne kosa. Pošto su se frizerkine prognoze ostvarile, Maja je odlučila da nosi periku dok joj kosa ne izraste - rekao nam je dobro obavešteni izvor blizak Nikolićevoj.
Pop pevačica je priznala da se ošišala na kratko, ali tvrdi da nova frizura nije perika.

- Tačno je da sam se ošišala na kratko, ali ne nosim periku - rekla nam je Maja Nikolić kada smo je pozvali za komentar.Ošišana Maja!Pevačica prošetala novu frizuru bez perike
Alo, petak - 27.08.2010

Pevačica Maja Nikolić uslikana je nedavno na bazenu kako se sunča i brčka sa kratkom kosom, čime je potvrđeno pisanje našeg lista. Bivšu farmerku smo uslikali kako uživa i prezentuje novu frizuru u Surduku, na bazenima „Horizont“.

Ovoga puta, došla je bez smeđe perike koju u poslednje vreme nije skidala, verovatno zato što je nemoguće ući u bazen sa vlasuljom na glavi. Doduše, sudeći po komentarima ljudi koji su je videli sa kratkom kosom, perika je bila suvišna jer se većina složila da Maja izgleda mlađe i atraktivnije bez nje.
Podsećanja radi, Maja je morala da se ošiša skoro na ćelavo, jer joj je kosa od učestalog farbanja popucala i bila gotovo do temena uništena.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Čet Sep 09, 2010 5:22 am

ЕСТРАДА: МАЈА НИКОЛИЋ СЕ ПОСВЕТИЛА СИНОВИМА
Сви беже од брака с певачицом


Илустрована политика, број 2695, 9. септембар 2010.

Учешће у Фарми јој је донело разочарење и неизмерну тугу због тога што није видела своје дечаке три месеца. Недавни раскид с немачким адвокатом Јаном оставио је ожиљак на срцу тридесетпетогодишње певачице, али она не губи наду да ће једног дана ипак свити породично гнездо и пронаћи сродну душу


После свега могу да кажем да сам била у великој заблуди када сам улазила на “Фарму”, одмах нам је признала певачица, напомињући да јој је сада жао што и та три месеца није била уз своје синове Новака (13) и Лазара (4).

- Човек који је у то време претендовао да буде мој менаџер ме је слагао и рекао да ћу тамо остати само две недеље. Апсолутно неспремна сам три месеца провела са људима који ми нимало нису пријали. Разочарала сам се у њих, као и у многе велике звезде чије сам песме некад радо певала на својим наступима. Била сам жртва целе фарме, али сам после свега јако поносна на себе јер сузу нисам пустила и стоички сам све поднела. Хонорар сам добила и већ га потрошила. Нису то велике паре. Половину сам као што сам и обећала поклонила у хуманитарне сврхе а други део сам потрошила на свакодневни живот. Загрљај мојих синова не може да се мери никаквим хонорарима нити новцем.

Њен се живот заиста променио после напуштања имања у Лисовићима. Недуго затим Маја је купила стан и коначно почела да живи са синовима. До тада је старији Новак живео са Мајином мајком у Нишу, док је Лазар био са оцем.


Са Лазаром кад год је слободна иде у играоницу

- Коначно смо сви заједно. Новак је кренуо у школу у Београду и одлично се уклопио. Са Лазом се обоје играмо, помажу ми моја мама и дадиља. Често наступам јер сама издржавам двоје деце и морам да им омогућим безбрижно одрастање и све што им је потребно а када сам слободна одлазим са њима у играонице, играмо флипере, возимо картинг, а с Лазаром сам и летела спортским хеликоптером у Сремској Митровици.

Недавно је Маја прекинула дугогодишњу везу са немачким адвокатом Јаном с којим је имала велике планове за будућност. Ставили су тачку на заједничке снове и разишли се као пријатељи.

- Када су људи нормални, свакако је могуће да и после везе остану у пријатељским односима. Јан је и данас мој пријатељ, помаже ми кад год затреба и кад имам наступе у Немачкој. Тренутно немам партнера, али никад нисам сама. Имам своје синове, пријатеље, озбиљно сам посвећена каријери. Истина, сваке вечери одлазим у кревет сама, нисам изгубила наду да ћу једног дана срести мушкарца са којим ћу остати заувек.

Маја додаје и то да јој је потпуно јасно због чега мушкарци истовремено желе да буду у вези с певачицом и беже од брака с женом која се бави тим позивом.

- Сви они желе да имају поред себе атрактивну и популарну жену, али не могу да поднесу начин живота који намеће професија којом се та жена бави. То је највећа претња свакој започетој вези. И ја сам уморна од свега, од естраде. Певање је једино што желим да радим и да могу, потпуно другачије бих водила своју каријеру. После свега сам схватила да је боље бити сам него у лошем друштву.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Pet Sep 17, 2010 2:14 am

Nemam pomoći od očeva mojih sinova

Vesti online, 17.9.2010.

Maja Nikolić (35) dovršava sređivanje stana u Beogradu koji je kupila početkom godine. Svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima Novakom (13) i Lazarom (4). I dok sa njihovim očevima retko komunicira, sa bivšim verenikom, nemačkim advokatom Janom Štajplicom i dalje je u kontaktu.

- Nas dvoje smo ostali prijatelji. Letos je došao na more da me vidi. Nema više priča o zajedničkom životu, ali nas to ne sprečava da se družimo. Nismo se svađali, jednostavno smo došli do tačke kada je neke stvari trebalo prelomiti, što smo i učinili - kaže Maja.
Sama se nosi sa životnim problemima: Maja Nikolić


Ima li šanse da "podgrejete" ljubav?
- Sve je moguće, ali ipak ne verujem. Kada se radi o nekim stvarima, ja sam isključiva i nema šanse da popustim. Tako sam vaspitana, ipak sam ja vojničko dete. Jan i ja smo došli u fazu kada je trebalo da jedno od nas dvoje "preseče" svoj dotadašnji život. Sinovi su mi najvažniji i nije mi padalo na pamet da odem u Berlin da živim sa Janom. Ne mogu da ne radim ništa i uživam u ulozi bogate žene. A on nije hteo da se preseli u Srbiju.
Muškarci beže od jakih žena


Zašto ste nedavno rekli da muškarci neće da se žene pevačicama, a udavali ste se dva puta?
- Nije reč samo o pevačicama, već o jakim, sposobnim ženama od kojih muškarci obično beže. Oni hoće da se žene takvim ženama, ali samo pod uslovom da se one promene, da postanu slabe, da glume nezaštićene lutkice.Meni treba jak, zreo, stabilan muškarac koji od mene neće tražiti da se odreknem sebe i svojih uverenja, a takvog još nisam srela - iskrena je Maja.


Znači, ljubav nije bila dovoljna?
- Nisam spremna da zbog ljubavi činim stvari zbog kojih bi se kasnije kajala. Šest godina života sam izgubila u Americi. Živela sam u San Dijegu, jednom od najlepših gradova na svetu koji ima stotinu plaža. Živela sam u pravom raju, ali mi je bilo teško jer nisam u Srbiji.Nikada više takvu grešku ne bih ponovila, pa ne znam o kakvoj ljubavi da se radi. Jedino bih zbog sinova bila spremna sve da učinim i nema tog muškarca na svetu koji mi je od njih važniji.


Da li vam pomažu očevi vaših sinova?
- Ne baš, malo komuniciram sa njima. Ne raspravljamo o vaspitavanju dece, o životnim pitanjima i živim mirnije. Sa Lazarovim tatom imam zajedničko starateljstvo nad detetom.Očevi mojih sinova mi ne pomažu finansijski, nema nikakve alimentacije. Sreća da ništa ni ne tražim od njih, niti išta očekujem. Sama izdržavam svoje sinove i krčim sebi puteve kroz život.


Ko vam je pomogao da kupite stan?
- Niko, kupila sam stan na kredit sama i srećna sam zbog toga. Mene u životu i karijeri nikada niko nije gurao, nikada nisam jurila, niti imala bogate sponzore koji ispunjavaju moje želje. Ni ne trebaju mi.


Posle dva propala braka i kraha veridbe, da li ste izgubili veru u brak?
- Ne, srećna sam što loša iskustva nisu ubila u meni veru, nadu i optimizam. I znam, bilo šta da mi se u životu desi, ja ću i dalje verovati u ljubav i brak za ceo život.

Usvojiću decu


- Obožavam decu i volela bih da ih rodim bar petoro. Jedino se za decu vredi žrtvovati. Ako ne budem srela muškarca uz kojeg ću moći da ostvarim svoje snove o srećnoj, velikoj porodici, ja ću decu usvojiti i gajiću ih sama. Možda je tako i bolje. Jednostavnije je živeti bez muškaraca. Oni su mi u životu bili samo kočnica i učinili su sve da me sputaju.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Pet Sep 24, 2010 6:59 am

MAJA NIKOLIĆ MENJA FRIZURU ČEŠĆE NEGO ČARAPE!

Kurir, Petak, 24. Septembar, 2010.

Maja Nikolić se ošišala na kratko i ofarbala u plavo. Samo u poslednjih godinu dana bila je i crnka, i brineta, i riđokosa


Ona se preksinoć na snimanju „Grand šoua“ pojavila sa kratkom plavom kosom.

Kad se film premota, samo u poslednjih godinu ona je bila i crna, i smeđa, i blondina, i riđa... Ma, ni sama više ne zna kakva joj je zapravo prirodna boja kose. Njeni prijatelji tvrde da joj je najnoviji imidž maltene nametnut, jer je toliko oštetila vlasi da je morala da se ošiša skoro pa ko dečačić.

Otprilike ovakvu frizuru je nosila i devedesetih, ali joj je tada drugačije stajala na pomršavo lice i vitko telo. Ljudi kažu da žena eksperimentiše sa kosom onda kada je nezadovoljna u ljubavi. Tako ljudi kažu.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Sub Okt 02, 2010 4:20 pm

Duet Maje Nikolić i TozovcaTemperamentna Nišlijka i legendarni pevač snimili su numeru koju je za njih posebno napisala i komponovala Maca Ćajić.

- Duet sa Tozovcem bio je moja velika želja, jer je on jedan od mojih najomiljenijih folk pevača. Izdat je letos na kompilaciji Grandovih dueta, međutim tek ćemo ga promovisati u narednom periodu. Pesma je zaista prelepa i ja sam zaista oduševljena kako je sve ispalo – rekla je za Story.rs.
Maja Nikolić koja će u narednom periodu objaviti i duet sa Ljubišom Stojanovićem Luisom.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Uto Okt 05, 2010 5:55 pm

Maja Nikolić upisala školu za pilote


Maji Nikolić nikad nije dosadno! A i kad jeste, pevačica uvek nađe načina da se razonodi. Tako je nedavno u Sremskoj Kamenici upisala školu za pilote. Doduše, Maja ne uči da pilotira avionom nego helikopterom. Kako smo još saznali, ona će puna dva meseca morati da ide na obuku, što će je koštati oko 6.000 evra, a po završetku kursa dobiće sertifikat kojim se potvrđuje da je sposobna da pilotira. "Čim položim, pozvaću vas na jednu ludu i nezaboravnu vožnju“, kaže Nikolićeva kroz smeh, zaboravljajući da svoje obećanje neće moći da ispuni. Jer - nema helikopter. A nema više ni Jana, koji ga je navodno posedovao. Dakle, spuštanje na zemlju je neminovno.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Čet Okt 07, 2010 4:09 pm

Maja Nikolić u “Vili Jeleni”

Hello, 28.9.2010.


Popularna pevačica Maja Nikolić, koja je nedavno promenila boju kose i obnovila romansu sa Janom Štajnplicom, nemačkim advokatom, svagog četvrtka će nastupati u beogradskom restoranu i klubu “Vila Jelena”. Zavodljiva plavuša moćnog glasa u klubu prestižnog hotela četvrtkom će nastupati od deset uveče do tri ujutru sa bogatim i prepoznatljivim repertoarom. Maja, poznata po odličnoj atmosferi koju napravi gde god da nastupa, nedavno je provela vikend u Berlinu sa Janom gde su prisustvovali koncertu Šabana Šaulića.Maja Nikolić: Provela vikend sa bivšim partnerom Janom u Berlinu

[center]Hello, 5.10.2010.


Jedna od najtemperamentnijih dama naše estradne scene, pevačica prodornog glasa Maja Nikolić, iako je nedavno izjavila da je okončala vezu sa nemačkim advokatom Janom Stajnplicom, viđena je u društvu bivšeg partnera u jednoj diskoteci u Berlinu. Popularna Nišlijka doputovala je u Nemačku kako bi vikend provela sa Janom. Te večeri zavodljiva plavuša i nemački advokat uživali su u nastupu pevača Šabana Šaulića i izvrsno su se proveli.
- Tačno je da sam vikend provela sa Janom. Naša veza je neobična. Ona nije mogla tako lako da se prekine. Obnovili smo viđanje i redovno se čujemo preko telefona – razdragano je rekla Maja i istakla da boju kose nije promenila niti ju je skratila zbog preokreta u ljubavnom životu.


- Moja publika je navikla da stalno eksperimentišem i pratim najnovije trendove. Uživam da menjam imidž - kaže Maja Nikolić, koja je u poslednjih godinu dana bila i crnka, i brineta, i riđokosa, a nedavno se na snimanju „Grand šoua“ pojavila sa kratkom plavom kosom. Pored brojnih nastupa i priprema novog CD-a, atraktivna plavuša, koja je poznata kao „žena bez dlake na jeziku“, prezadovoljna je kako je publika prihvatila njen najnoviji duet sa Predragom Živkovi’em Tozovcem, pod nazivom „Boem“. Osim što je aktivna u muzici Maja ne zapostavlja ni svoje roditeljske dužnosti. Sa velikom pažnjom brine o svojim sinovima, trinaestogodišnjem Novaku i četvorogodišnjem Lazaru.
- Mlađeg sina redovno vodim u vrtić, a starijeg pratim u školu. Zaista su dobri dečaci. Novak je genijalac kada je o matematici reč, dok sa engleskim ima malo problema, pa često zatraži pomoć od mene. Svaki slobodan trenutak provodimo zajedno – istakla je pop pevačica i dodala da redovno gleda novi serijal rijaliti šou-programa „Farma“.
- Takmičari se odlično drže. Za sada svi su mirni, ali to je klasično zatišje pred buru. Negde oko četrdeset petog dana boravka na „Farmi“ počeće lagano svi da pucaju, tako da će tek tada krenuti pravi šou. Još nemam favorita, svi su fini. Jedino bih možda za nijansu od ostalih mogla da izdvojim Li Mena i pevačicu Zlatu Petrović – iskreno kaže Maja Nikolić.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Pon Okt 18, 2010 11:57 am

Maja Nikolić: Neka pobedi Zlata


Pravda, 5. oktobar 2010


Jedna od učesnica prve sezone najpopularnijeg rijaliti šou programa u Srbiji „Farma“, Maja Nikolić, u razgo­voru za „Pravdu“ iznosi svoje utiske.

Da li ste gledali „Farmu“ u ove prve tri nedelje emitovanja i šta mislite o aktuelnim učesnicima?

– Gledam koliko mi to profesionalne obaveze i nastupi dozvoljavaju, a sam čin ulaska farmera sam propusti­la da vidim u prenosu, jer sam tada bila u Nemačkoj. Mislim da je ekipa u Lisovićima sjajna, različitog su ka­raktera, ali smatram da su još jači od nas, učesnika prvog serijala.

Jači u kom smislu?

– Čini mi se da imaju jači prag tolerancije, iako se, naravno, i njima događaju „žute minute“, ali to je normal­no kako vreme odmiče u zatvorenom prostoru, pod budnim okom kamera 24 časa dnevno. Tek će se glavne stvari na farmi iskristalisati, tri nedelje je ipak kratak period za to.

Prema vašem iskustvu, kada počinju glavni zapleti na „Farmi“?

– Prve krize, ali one prave, i padanje maski sa lica učesnika počinju tek posle mesec dana, odnosno, oko 45 dana boravka na imanju, ako ćemo precizno. Sve dotle može se i glumiti i prikrivati prave osećaje, ali posle tog perioda svako se otvori i pokaže kakav je zaista.

Može li, konačno, doći do seksa na „Farmi“?

– Definitivno je moguće da se desi seks na „Farmi“, ali kada i između koga ostaje da se vidi. Još mnogo ima do kraja i sva iznenađenja su moguća.

Šta mislite o ulasku Eve Ras na „Farmu“ i imate li svoga favorita za pobedu?

– Nisam iznenađena, kao neki, Evinim učestvovanjem, zapravo niko me nije iznenadio ulaskom na „Farmu 2“. Svako ima svoje razloge i motive, i to je sasvim normalno. Neka pobedi najbolji i najizdržljiviji, a moj lični favorit je Zlata Petrović.

Koja je najbolja taktika za pobedu?

– Nema neke posebne taktike, treba biti prirodan i normalan, onakav kakav zapravo i jesi privatno. Upravo ta­kva sam bila tokom boravka u Lisovićima, od prvog do poslednjeg dana trajanja „Farme“. Publika je to prepo­znala, zato sam i ostala do samog kraja i bila finalista, ali, nažalost, ne i pobednik.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Sub Okt 23, 2010 5:01 pm

Маја Николић и Ђоко Танески у дуету на "Макфесту"
vest.mak.org 15.9. 2010

Српска певачица Маја Николић и овогодишњи евровизијски предтставник, Ђоко Танески ће певати у дуету на "Макфест 2010". Песма се зове "Чекор пред сите" и ауторско је дело Григора Копрова, који је написао музику, Огнен Неделковски, текст и Владимир Дојчиновски-Дојчин за аранжман.
-Идеја за дует је моја, будући да саражујем са оба певача. Маја је била гост на "Охрид фест", а добила је и награду за интерпретацију. Ја радим на њеном новом албуму. Са Ђоком са близак по охридској линији, и помогао сам му пуно у каријери, вели Копров.
"Макфест" се одржава 7, 8 и 9 окттобра у Штипу. (В.М.)


ЂОКО ТАНЕСКИ ОДОЛЕО ПРОВОКАТИВНОЈ ПОНУДИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ МАЈЕ НИКОЛИЋ"Ђоле, пољуби ме у груди", рече српска певачица Маја Николић Ђоки Таневском иза сцене.

Ђокo то није желео, но на понуду Маје, ретко ко би одолео, а он се само насмејао.
-Нема смисла. Ја сам ожењен човек
Скромни Ђокo увек обраћа пажњу на то како се понаша. До сада није усликан провокативно ни са једном колегеницом.
На све то Ђоле се само насмејао и остао на свом месту.
-Де бре Ђоле, не стиди се, неће те грдити Розе. Да сам на твом месту не бих се двоумила ни секунд, она га убеђивала безуспешно.

За разлику од наших певачица, Маја зна како да сарађује са новинарима. Чим види фото апарате или камере одмах се намести и прави најразличитије провокативне позе да би усликали њене бујне груди , које она са задовољством показује. На првој генералној проби Маја је била незадовољна статичношћу Ђоке на сцени па се пожалила Григору Копрову, који је аутор композиције.
-Док Џорлев свира, кажи Ђоки да ми приђе ближе и да ме загрли јер то захтева песме. Ја сам професионалац, дуго сам на сцени и тачно знам како треба, рече Маја.
Ђоко и Маја су наступили у дуету са песмом "Чекор пред сите", међутим нису освојили ниједну награду.

avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Pon Okt 25, 2010 6:18 pm

EKSKLUZIVNO Maja Nikolić tuži Nataliju: Lažljivice, platićeš mi 10.000 evra!
Scandal, oktobar 25th, 2010


Maja Nikolić poludela je kad je čula kako Natalija na Farmi priča da joj je na svadbi Baneta i Katarine prenela informacije iz spoljnog sveta. Zapravo, Natalija se jutros požalila farmerima kako novine pišu da se kresnula sa Banetom, pa ju je produkcija odmha pozvala da objasni odakle joj takva informaija. Denserka je na informativnom razgovoru rekla da joj je to ispričala Maja Nikolić prilikom posete imanju, pa je produkcija rijalitija odmah na odgovornost pozvala tepmeramentnu Nišlijku.
- Rekla sam im da su to najobičnije laži. Pa ja sam tri meseca provela na Farmi i odlično su mi poznata pravila, ne bi mi na pamet palo da joj pričam šta se događa napolju. Ona namerno pokušava da me posvađa sa Pinkom, zbog čega ću je tužiti i tražiti 10 hiljada evra – ljutito nam je rekla Maja Nikolić.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Uto Okt 26, 2010 9:21 am

Maja Nikolić: Natalija, pozdravio te muž!Temperamentna Nišlijka kaže da je doživela šok kada je čula da njena koleginica priča na Farmi kako joj je ona prenela trač iz spoljnog sveta da je spavala sa Banetom! Upravo zbog te Natalijine obmane, Maja je odlučila da tuži jednu od najkontroverznijih farmerki.


Maja Nikolić ljuta na Nataliju"Uzeću joj sve pare koje bude zaradila na Farmi! Tražiću odštetu od 20.000 evra! Kada su pre nekoliko dana svi bivši učesnici rijalitija došli na 'Farmu', a među njima i ja, rekla sam Nataliji samo da je pozdravio muž i da se smiri, ali je i to više bilo rečeno kroz šalu, jer smo se posle toga svi smejali", rekla je Maja Nikolić.


"Mnogo me je pogodila laž koju je izgovorila ta dvolična osoba. Decidirano tvrdim da joj nisam rekla kako se priča da je spavala sa Banetom, što će snimci dokazati. Sada su organizatori 'Farme' ljuti na mene i više me neće zvati da gostujem u emisijama, a ja to nisam zaslužila", ogorčena je Maja Nikolić.


Inače, kada je Maja čula šta njena koleginica priča, pozvala je Sanija, ali joj on, kao ni novinarima "Kurira", nije odgovarao na pozive i poruke.

Epilog ove priče je kristalno jasan, a kojim će se argumentima Natalija braniti na sudu, znaćemo kada bude napustila najpoznatije seosko imanje.

avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Uto Nov 02, 2010 4:28 pm

Maja Nikolić: Mogla sam da se onesvestim od smrada na FarmiMaja Nikolić koja je pre nekoliko dana ušla na samo dva sata na imanje u Lisoviću povodom venčanja Katarine i Baneta, kaže da je mogla da se uguši od smrada i da su novi farmeri jako aljkavi.

"Ova Farma je gora od naše. Ušla sam na dva sata i videla da je sve prljavo! Bila sam i u spavaćoj sobi i to je katastrofa koliko smrdi! Kod nas nikada nije smrdelo, bilo je prljavštine, ali smo redovno prali. Ovo je strašno, verujte mi" - kaže Maja kojoj je taj kratki boravak na svadbi Katarine i Baneta preseo i zbog toga što je Natalija optužila da joj je prenela vesti iz spoljnog sveta.

"Čekam odgovor od produkcije Farme da vidim hoću li biti sankcionisana. Ako dobijem pozitivan odgovor tužiću Nataliju. Ona verovatno krije nekoga ko joj odaje informacije, nekom čuva leđa, a ja zbog toga ispaštam. Narod ne može da misli da sam ja izdajica jer zna ko je Maja Nikolić, a Natalija se baš nije dobro pokazala. Žao mi je njenog Sanija, ali to je već njihov problem" – kaže Maja.
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Pon Dec 20, 2010 6:48 pm

Farmeri glumili za Kraljevo


Podeljeni u četiri tima, farmeri su ove večeri po svojim scenarijima organizovali predstave, a sav prihod od glasanje je namenjen obnovi bolnice u Kraljevu, oštećenoj u nedavnom zemljotresu. Predstavi su prisustvovali i bivši farmeri Firči, Cakana, Mina Kostić, Dragan Milošević, Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić, Niggor, Maja Nikolić…
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Pon Dec 20, 2010 6:53 pm

Učesnici šoua "Dvor"!
Press


Kako saznaje Press, među takmičarima koji će se oprobati u premijernom serijalu šou "Dvor" biće najintrigantniji učesnici tri dosadašnje „Farme".

To znači da će publika na jednom mestu moći da vidi Nigora, Maju Nikolić, Saleta Jovanovića, Miloša Bojanića, Firčija, Ekrema Jevrića, Vendi, Bokija 13, ali i neke junake „Velikog brata" poput Mikija Đuričića i Đanija Ćurčića.

Šou bi trebalo da traje oko 60 dana, biće emitovan uživo poput „Farme" i „Velikog brata", a takmičari će morati da se nadmeću u srednjovekovnim veštinama i borbama koje su do sada mogli da gledaju samo u filmovima.[
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Tina taj Pon Dec 20, 2010 6:57 pm

Buduća dvorska svita


Blic Puls, broj 249 14-20.decembra 2010Najzapaženiji farmeri trebalo bi da se nađu na prozivci 9.januara kada voditelji Boško Jakovljević i Nataša Pavlović budu čitali imena učesnika novog rijalitija "Dvor".

U "Dvor" će se navodno naći: Miloš Bojanić, Ivan Fece Firči, Marina Perazić, Milan Topalović Topalko, Igor Lazic Nigor, Dragan Marinković Maca, Maja Nikolić. Ipak, niko od tih učesnika "Farme" zvaničan poziv produkcije niko još nije dobio.

-Ja sam za Novu godinu na trgu u Požarevcu, za srpsku Novu godinu na trgu u Negotinu. Niko me nije zvao ni za kakav šou. Ako me budu zvali?! Ne znam, ne mogu da vas lažem. Ne znam, niko me nije zvao - kaže Maja Nikolić
avatar
Tina
Admin

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2010
Godina : 32

Pogledaj profil korisnika http://majanikolic.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: 2010

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu